Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας,  ανταποκρινόμενος σήμερα σε σχετική πρόσκληση, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα που οργάνωσε το ‘ΠαμΠειραΐκό Διαδημοτικό Δίκτυο Προαγωγής Επαγγελματικής Υγείας’ υπό την αιγίδα του Τομέα Επαγγελματικής και Βιομηχανικής Υγιεινής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Την ημερίδα, που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας-Ρέντη, παρακολούθησαν εκατοντάδες εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στον χαιρετισμό του ο Θοδωρής Δρίτσας τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: ‘‘Συγχαρητήρια στους οργανωτές της ημερίδας. Πολύ περισσότερο που την συνδέουν με την Διεθνή Ημέρα ασφάλειας των εργαζομένων και με την Διεθνή Ημέρα Μνήμης Εργατών, δύο μέρες πριν από την παγκόσμια γιορτή της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Η εργατική ασφάλεια και η υγιεινή των εργαζομένων πρέπει να γίνει ζήτημα πρώτης προτεραιότητας σε όλους τους τομείς της Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα στους Δήμους. Από την εποχή που ήμουν δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά (2002-2007) μαζί με τον γιατρό κ. Γιώργο Ντουνιά, καθηγητή της Σχολής και βασικό συν-οργανωτή της σημερινής ημερίδας, είχαμε προωθήσει αυτό το αίτημα. Σήμερα διαφαίνεται ότι ο Δήμος Πειραιά θα πρωτοστατήσει και στα ζητήματα αυτά. Στο ‘Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς, η πόλη μας’ δίνουμε ξεχωριστή θέση στην ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων στο πρόγραμμα μας.’’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης