Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, 39χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει τρεις (03) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, εντός τους επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

 

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης