Με έντονο χρώμα «προεκλογικής» συγκέντρωσης ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ανέπτυξε τις θέσεις του ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής. Μπροστά σε ένα πολυάριθμο και «ζωντανό» κοινό από γνωστό ξενοδοχείο της Καστέλας, στήριξε το Ναι στο δημοψήφισμα της Κυριακής, αν γίνει όπως σημείωσε και δεν το ακυρώσει το ΣΤΕ, και ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες και δημοτικούς συμβούλους, να … λιώσουν τα παπούτσια τους στις γειτονιές του Πειραιά ώστε να πείσουν τον κόσμο για την αναγκαιότητα να μείνει η χώρα μας στην Ευρώπη.
«Είναι θλιβερό να βλέπεις σήμερα πως κατάντησαν την μεγαλειώδη ιδέα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή από τη δεκαετία του 50 κιόλας, κάποιοι κακής ποιότητας κομμουνιστές», είπε και συνέχισε λέγοντας:
« Το σπίτι μας είναι η Ευρώπη. Πάνω από κόμματα, παρατάξεις και συνδυασμούς είναι η Ελλάδα. Και η Ελλάδα ανήκει στην ήπειρο που έχει ελληνικό όνομα. Πρέπει όλοι να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη και το νόμισμά μας είναι το ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης