Ο Al Pacino,74 ετών,λέγεται ότι θα ενσαρκώσει το ρόλο του θρυλικού έλληνα εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση, στην ανερχόμενη ταινία «Nemesis».
Ο Βραζιλιάνος σκηνοθέτης είναι κατά κύριο λόγο γνωστός για τα έργα του «Ο Θεός της πόλης» (City of God) και «Ο επίμονος Κηπουρός» (The Constant Gardener). O Meirelles είπε ότι το έργο θα είναι παρόμοιο με αυτό του Νονού ( The Godfather) και το κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Ωνάσης.
Η ταινία Νέμεσις θα είναι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του πολυσυζυτημένου βιβλίου του συγγραφέα Peter Evans ,Nέμεσις: Η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκυ και του ερωτικού τριγώνου που ισοπέδωσε την οικογένεια Kennedy.
Το βιβλίο Νέμεσις εστιάζει στην έντονη σχέση του Ωνάση με τον Bobby Kennedy,ο οποίος είχε εξετάσει και ερευνήσει τις επιχειρηματικές κινήσεις του Αριστοτέλη Ωνάση και τον εμπόδισε να εισβάλλει στις αμερικάνικες αγορές.
Ο συγγραφέας του βιβλίου,Peter Evans, διαβεβαιώνει ότι η διαρκής μάχη αναμέσα στον Ωνάση και Κένεντι για την εξουσία, κομμάτι της οποίας ήταν η κατάκτηση της Τζάκυ Κένεντι, ξεπέρασε τόσο πολύ τα όρια που στο τελος φημολογείται ότι ο Ωνάσης χρηματοδότησε ο ίδιος τη δολοφονία του Bobby Kennedy.
Πιθανολογείται ότι ο Michael Fassbender θα παίξει το ρόλο του Bobby Kennedy. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.
onassis-fans.blogspot.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης