Τη διεξαγωγή διαχειριστικού ελέγχου για την περασμένη 10ετία στο δήμο, αλλά και τη Νομαρχία Πειραιά (στο βαθμό που κάποια τμήματα δραστηριοτήτων της πέρασαν στην ευθύνη του δήμου) εξήγγειλε ο δήμαρχος Πειραιά. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον  αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, την Τετάρτη, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, μάλλον αιφνιδιαστικά, συνέδεσε την επιλογή του να διεξαχθεί διαχειριστικός έλεγχος με τη φιλοδοξία να παγώσει για τον δήμο Πειραιά η καταβολή των τοκοχρεωλυτικών δόσεων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων!

Ολόκληρη η σχετική δήλωση του δήμαρχου Πειραιά μετά τη συνάντηση που είχε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με τον Χρ. Σταικούρα έχει ως ακολούθως:
«Με τον κ. Σταϊκούρα, ολοκληρώνουμε ένα κύκλο συναντήσεων που ξεκίνησαν από τον Πρωθυπουργό. Ο  Δήμος Πειραιά, έχει μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.  Η εντύπωσή μου είναι ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και για τα οικονομικά της χώρας, αλλά και για τα ιδιαίτερα οικονομικά στοιχεία του Πειραιά.
Έχω τη βάσιμη ελπίδα, ότι θα παγώσει η καταβολή των τοκοχρεωλυτικών δόσεων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και σύντομα θα διαταχθεί διαχειριστικός έλεγχος, τα τελευταία 10 χρόνια, για το Δήμο και για την πρώην Νομαρχία Πειραιά, γιατί ένα μεγάλο κομμάτι των αρμοδιοτήτων πέρασε στο Δήμο».
Την Πέμπτη το μεσημέρι  ο Β. Μιχαλολιάκος θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σταύρο Καλογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

πηγή: portnet

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης