Υλικά:
• 1 κιλό κρέας χοιρινό
• 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί ( Κύπρου Γεύσεις)
• 2 κουταλιές σούπας κόλιαντρο κοπανισμένο( Κύπρου Γεύσεις)
• ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
• Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
• Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στη μαρινάτα( κρασί με κόλιαντρο) να φουσκώσει από το βράδυ
• Το βγάζουμε από τη μαρινάτα και το στραγγίζουμε
• Βάζουμε το λάδι στη φωτιά να ζεσταθεί και προσθέτουμε το κρέας. Το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να ροδοκοκκινίσει…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

