Υλικά
300γρ ασπράδια
300γρ κρυσταλλική ζάχαρη
300γρ άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Στο μίξερ χτυπάμε με το σύρμα τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη σε μαρέγκα. Σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε σιγά σιγά την άχνη ζάχαρη ανακατεύοντας με μια μαρίς και πάντα απαλές και κυκλικές κινήσεις. Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και μύτη ίσια ή με δόντια κάνουμε ροζέτες…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης

