Υλικά:

• 600γρ. κιμάς μόσχου (λάπα)
• 1 μεσαίο κρεμμύδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 150 γρ. αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
• 3 ντομάτες ώριμες
• 1 κ.γλ. ζάχαρη
• 500γρ. σπαγγέτι
• φρέσκο θυμάρι
• 1 κύβο βοδινού MAGGI
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρετε τον κιμά χωρίς να ανακατεύετε έντονα, μέχρι να πάρει καφέ χρώμα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης