Μία πολύ σημαντική νίκη σε ότι αφορά τον ψυχολογικό τομέα πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο Βλαχοδήμος άνοιξε το σκορ στο 26’, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ σκόραρε στο 83’ και το 90’. Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 40’, λόγω αποβολής του Ζέκα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κινδύνους στην εστία του Περιστερίδη με τους Καλτσά και Βλαχοδήμο. Το σκορ άνοιξε στο 26’, όταν ο Στρούνα έκανε λάθος και ο Βλαχοδήμος, αφού πέρασε τον κίπερ των γηπεδούχων πλάσαρε σε κενή εστία και άνοιξε το σκορ.

Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Ζέκα σε διάστημα πέντε λεπτών δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε!

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη. Αρχικά στο 55’ ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μανιά, ενώ στο 62’ ο Κλωναρίδης αστόχησε σε τετ-α-τετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2-0 πέτυχε στο 83’ ο Μπεργκ μετά από σέντρα του Κλωναρίδη, ενώ στις καθυστερήσεις και πάλι ο Κλωναρίδης πάσαρε στον Σουηδό, μετά από λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ και ο Μπεργκ διαμόρφωσε στο 90’ το τελικό σκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-3 (Novasports 2)

Γκολ: 26′ Βλαχοδήμος, 83′, 90′ Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες: Ακόστα, Καρανίκας, Ίλιτς – Ζέκα, Αμπέντ, Τελάντερ, Πράνιτς, Λαγός

Κόκκινες κάρτες:
40′ Ζέκα

ΠΑΣ Γιάννινα:
Περιστερίδης, Ναδάλες, Μανιάς, Γαρουφαλιάς (64′ Φερφελής), Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Μιχαήλ, Κοζορώνης (52′ Γιάκος), Ίλιτς, Στρούνα (69′ Ηλιάδης).

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς (64′ Νάνο), Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέιντ, Καλτσάς (58′ Κλωναρίδης), Βλαχοδήμος (59′ Λαγός), Μπεργκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης