Το επεισόδιο ανάμεσα στον Νικολά Ανελκά και τον Ραϊμόν Ντομενέκ φαίνεται πως έχει και συνέχεια… Μετά την έντονη λεκτική διαμάχη που είχαν οι δύο άνδρες στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του αγώνα Γαλλία-Μεξικό, ο Ανελκά δεν εμφανίστηκε σήμερα στην προπόνηση των «τρικολόρ».

Η «Equipe» αποκάλυψε πως ο επιθετικός των «πετεινών» προσέβαλε και μάλιστα με άσχημο τρόπο τον Ντομενέκ, όμως από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας δεν αποκάλυψε το λόγο που ο φορ της Τσέλσι έλειπε από την προπόνηση της Γαλλίας.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κριστιάν Τεϊντουριέ, τόνισε ότι αν το δημοσίευμα της «Equipe» είναι αληθινό, τότε ο Ανελκά θα πρέπει να αποβληθεί από την αποστολή της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης