Στα πλαίσια της διενεργούμενης ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης μετά την υπ’ αριθ. Ε 2025/2253 μηνυτήρια αναφορά του Δ.Σ. της Ένωσής μας (σχετ. υπ’ αριθ 202/3α από 11/4/2025) για ψευδή καταγγελλόμενα που δήθεν αφορούσαν κουκουλουφόρους αστυνομικούς, εντεταλμένους να εμφανίζονται σε συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις και να διαλύουν το πλήθος, κατέθεσαν σήμερα 13/5/2025 στον αρμόδιο προανακριτή ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. κ. Πάκος Δημοσθένης και ο Γενικός της Γραμματέας κ. Χύτας Κωνσταντίνος.

Στην ανακοίνωση της μάλιστα, που υπογράφουν πρόεδρος και γενικός γραμματέα της, η  ΕΑΣΥΑ αναφέρει:

«Καταβάλλεται από την Ένωσή μας μια μεγάλη προσπάθεια, αφενός να μπει φραγμός στην απαράδεκτη διασπορά «κατασκευασμένων» ειδήσεων στο διαδίκτυο και στα άλλα Μ.Μ.Ε και αφετέρου να τιμωρηθούν κάποιοι από αυτούς που οργανωμένα ρίχνουν «λάσπη στον ανεμιστήρα». Η διακίνηση τέτοιων χονδροειδών ψευδών ειδήσεων παλαιάς κοπής, προσβάλλει ευθέως όλους τους σκληρά εργαζομένους συναδέλφους που δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν κατά εκατοντάδες, ύστερα από τη μεγάλη συγκέντρωση για τα «Τέμπη» στις 28/02/2025.

Ευελπιστούμε ότι με συνεχείς τέτοιες νόμιμες παρεμβάσεις μας θα πάψουν σιγά σιγά ορισμένοι επιτήδειοι που παντελώς άδικα προσβάλλουν τους Έλληνες αστυνομικούς, να διακινούν ψευδολογίες και να συκοφαντούν αναίτια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης