Ένα βήμα πριν την πόρτα της εξόδου από την Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται ο Σέρτζιο Σκαριόλο και τα πρώτα σενάρια για πιθανή αντικατάστασή του έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η «La Prealpina» οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας μπάσκετ έχουν πολλά παράπονα από τον 51χρονο προπονητή για το ξεκίνημα του συλλόγου τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα λοιπόν φαβορί για να αντικαταστήσει τον Σκαριόλο στον πάγκο της Αρμάνι, σε περίπτωση που απολυθεί, είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο «Ζοτς» μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα και οι άνθρωποι της Μιλάνο φέρονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν… ηγεμονικό συμβόλαιο, προκειμένου να τον πείσουν να αναλάβει τις προπονητικές τύχες τους.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η αναμέτρηση που θα κρίνει το μέλλον του Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο της Αρμάνι είναι η σημερινή κόντρα στην Τσεντεβίτα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης