Την 10η θέση με καλύτερη βολή στα 69.01μ. πήρε η Σταματία Σκαρβέλη στο Α΄ προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας γυναικών, κατά την 3η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η 26χρονη αθλήτρια έκανε 68.70μ. στην πρώτη προσπάθειά της, ενώ η 3η ήταν άκυρη. Η Σκαρβέλη, που έχει έχει πετύχει φέτος 69.83μ., ενώ το ατομικό της ρεκόρ είναι στα 71.33μ., θα αναμένει την διεξαγωγή και του Β΄ προκριματικού γκρουπ για να δει αν θα περάσει στον τελικό, κάτι που δείχνει όμως πολύ δύσκολο, αφού περνούν οι 12 αθλήτριες με τις καλύτερες επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όριο 73.50μ. που δίνει απευθείας την πρόκριση στον τελικό έπιασαν από το γκρουπ η Πολωνή παγκόσμια ρεκορντγούμαν, Ανίτα Βλόνταρτσικ, με 76.99μ. στην πρώτη βολή της, η Αμερικανίδα Μπρουκ Άντερσεν με 74.00μ. και η Γαλλίδα Αλεξάντρα Ταβερνιέ με 73.51μ.

 

«Είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθειά μου. Με το 69.01μ. βρέθηκαν κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ. Είμαι ικανοποιημένη που έφθασα μέχρι εδώ. Η εμπειρία της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο. Είμαι γενικά ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις μου μέσα στη χρονιά», είπε μετά τον αγώνα της η Σκαρβέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης