Certified and approved by the Greek Ministry of Education.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μάθετε εύκολα και απολύτως ΔΩΡΕΑΝ μόνοι σας Αγγλικά με την πρωτοποριακή μέθοδο του Zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Σήμερα, η Αγγλική γλώσσα είναι το πιο απαραίτητο “εργαλείο” στην διεθνή αγορά εργασίας, για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους! Anglo-u ! A learning tool for you ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΔΩΡΟ, σε όσους ομιλούν Ελληνικά, για να μάθουν Άπταιστα, Προχωρημένα Αγγλικά, Εύκολα, Γρήγορα, χωρίς καμία Οικονομική Επιβάρυνση. (Όλα τα έξοδα καλύπτονται από τον Κάτοχο της Ευρεσιτεχνίας Χαράλαμπο Περσίδη και τους Συνεργάτες του, από το ZOYGLA.GR και από Χορηγούς). Είναι μία Παγκόσμια Μοναδική Καινοτομία στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Βασίζεται στην άφθονη χρήση σύγχρονης τρισδιάστατης κινηματογραφικής τεχνολογίας (3D Animation) στα μαθήματα. Έτσι, αυτά γίνονται ελκυστικά και καθόλου “ανιαρά και βαρετά” !
 

 

Είναι πλήρης μέθοδος, με κείμενα, μεταφράσεις, ταινίες, γραμματική, ασκήσεις, λύσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από Δασκάλους Αγγλικών σαν πλήρης μέθοδος εκμάθησης, ή και για αυτοδιδασκαλία χωρίς Δασκάλους, είτε μόνοι σας, ή και με την διαρκή υποστήριξη σε αυτή την περίπτωση από τους Άγγλους και Αγγλίδες Καθηγητές μας.

 

 

Καταργούνται επιτέλους τα Φθαρτά, Δύσχρηστα, Ογκώδη και κυρίως Πανάκριβα χάρτινα βιβλία. Όλη η ύλη στο διαδίκτυο για εκμάθηση δια μέσου smartphones, tablets, laptops, computers. Σας δίνουμε επίσης την πλήρη ελευθερία να “κατεβάσετε” (download) όλη την ύλη στους υπολογιστές σας, για χρήση σε μέρη όπου δεν υπάρχει διαδίκτυο.

 

 

Με την υποστήριξη των:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης