Σας το λέω και το επισημαίνω προς όλους σας, και προς την αντιπολίτευση που (υποτίθεται) θέλει να κάνει το κάτι τις της κι αυτή –λες και δεν τους ξέρουμε.

Λέω λοιπόν: το «κόλπο γκρόσο» του Καραμανλή (Α, ρε, π…τάδε Ρουσόπουλε ), πριν δύο χρόνια ήταν οι πυρόπληκτοι. Τους εξαγόρασε με το 3χίλιαρο και κέρδισε τις εκλογές. (Το ΠΑΣΟΚ κοιμόταν… Και το ΚΚΕ… Και ο ΣΥΡΙΖΑ… Το ΛΑΟΣ είχε ίδια συμφέροντα. Καλά, ο λαός…;)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα, σε εξωφρενική εκλογική περίοδο, ο Καραμανλής θα εκμεταλλευτεί το εμβόλιο της γρίπης! Ποιοι νομίζετε ότι θα εμβολιαστούν πρώτοι; Οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας! Και μετά; Αυτοί που δεν ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Το -συνωμοτικό- σλόγκαν του Καραμανλή θα είναι: θες εμβόλιο, ψήφισέ με!

(Οι ευπαθείς ομάδες, πριν απ΄ όλα θα είναι οι ψηφοφόροι τους… Σιγά μην εμβολιαστούν πρώτοι οι του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ και οι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, που έλεγε και ο Αντρέας.)

Με την εκμετάλλευση του ΠΑΝΙΚΟΥ για την γρίπη, ο Καραμανλής θα ξαναπάρει τις εκλογές. (Άμα η Αντιπολίτευση πιαστεί στον ύπνο, όπως με τους πυρόπληκτους.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους πυρόπληκτους έταξε σπίτια, οικόπεδα, αποζημιώσεις, κτηνοτροφές… έδωσε το 3χίλιαρο και τους πήρε σκλάβους, (τους μαλάκες!) Του έδωσαν την εξουσία…

(Κάπου, σε κάποια σεντούκια, υπάρχουν τα 25 εκ. ευρώ για τους πυρόπληκτους που ακόμα δεν έχουν δοθεί. Τώρα θα δείτε…Θα ανοίξουν τα σεντούκια!)

Τώρα που θα τάζει ΖΩΗ, ποιος δεν θα τον ψηφίσει; Θες εμβόλιο για να ζήσεις, ψήφισε Νέα Δημοκρατία!

Θα πάρουμε -είπε ο κ. Αβραμόπουλος- μετά το 15αύγουστο 150.000 δόσεις. Και «με εντολή του πρωθυπουργού» -ο Μεγάλος Πατερούλης της ψηφοθηρίας- θα εμβολιαστούν ΟΛΟΙ οι κάτοικοι της χώρας, Έλληνες ή νόμιμοι ξένοι ή λαθρομετανάστες.. Δηλαδή, κάπου 15εκ. δόσεις!

Δηλαδή, για μαλάκες –ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!- μας έχετε!

Υ.Γ.1. Είναι αδυσώπητοι! Προσέξτε από ‘δω και πέρα το «κόλπο γκρόσο» που θα παιχτεί με το εμβόλιο.

Υ.Γ.2. Εσείς, στην αφέλειά σας, λέτε «τι λες ρε Σκούρτη!» Ναι, επιστημονική φαντασία, σας φαίνεται; Θα το δείτε…

Υ.Γ.3. Πάντως εγώ δεν θα κάνω εμβόλιο…

Υ.Γ.4. Πάρτε προτεραιότητα για το “εμβόλιο ζωής ή ψήφου” στο e-mail του Μεγάλου Ψηφοθήρα: primeminister@primeminister.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης