Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι που λένε με κάθε σοβαρότητα πολιτικοί και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΝ και από το ΚΚΕ, δηλαδή να σταματήσουν κάποιοι να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, γιατί πηγαίνει σε όλους και δεν αφήνει κανέναν καθαρό. Μα δεν είναι κανένας καθαρός.

Όποιος το λέει, απλώς θέλει να περιοριστούν οι ευθύνες σε όσες μπορούν να αποδειχθούν ενώπιον δικαστηρίου. Μα εκεί περιοριζόμαστε σε όποιον έχει ποινικές ευθύνες, ενώ το ζητούμενο είναι οι πολιτικές ευθύνες. Και φυσικά, όταν μιλάμε για πολιτικούς, δεν σημαίνει ότι μιλάμε για λίγους οι οποίοι έβαλαν στην τσέπη τα λεφτά, οι οποίοι πρέπει να πάνε φυλακή, αλλά για τους περισσότερους οι οποίοι ήξεραν ότι πήγαιναν τα λεφτά στο κόμμα και έκαναν τα στραβά μάτια και όχι μόνο έκαναν τα στραβά μάτια, αλλά έλεγαν ότι εγώ δεν θέλω καμία σχέση με λεφτά γιατί δεν θέλω να μπλέξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή γνωρίζω από τι πηγές προέρχονται τα λεφτά, δεν έχω αντίρρηση να τα πάρουμε για να κάνουμε τη δουλειά μας, φυσικά και γνωρίζω ότι θα δώσουμε ανταλλάγματα γιατί κανένας δεν μας χαρίζει λεφτά, δεν με πειράζει κι αυτό, αλλά δεν θέλω εγώ προσωπικά να συλληφθώ με μαύρα χρήματα στο χέρι, γιατί εγώ κάνω καριέρα και θα είναι κακό πράγμα για την καριέρα μου να με πιάσουν με βρώμικα λεφτά στα χέρια.

Αυτή η ομολογημένη υποκρισία και κυνικότητα είναι χειρότερη και από λάδωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης