Πω πω πω πίκρα ο Κώστας!!! Και όλοι οι Κώστηδες, επώνυμοι και ανώνυμοι.

Τέτοια στενοχώρια, τέτοια κατήφεια, μα τι διάολο δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία;;;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

***

Τάμα είχε κάνει ο Πάκης να βάλει τον Κώστα για ύπνο, με διαφορά μικρότερη του 2,5%. Μόλις έκανε νάνι ο μπούλης, για πότε μπήκε στο σύστημα του υπουργείου εσωτερικών και η Β’ Aθηνών και η Β’ Πειραιά, και μέσα σε μια ώρα το αποτέλεσμα πέρασε το 4%… Θαύμα, θαύμα!!! Αισθάνθηκα, ότι ο Πάκης, αν δεν μας έβαζε όλους για ύπνο, δε θα έβγαζε αποτέλεσμα πραγματικό …

***

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλους όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις αδιάφορους, χαλαρούς, μπορείς να πεις ότι έκαναν λάθος επιλογή, αλλά δεν μπορείς να τους λες ηλίθιους, κυρά Παπακώστα μου, γιατί αν έκανες μια βόλτα στη Β’ Αθηνών θα μάθαινες πως σε αποκαλούν οι ψηφοφόροι σου και όχι μόνο… Ας προσέχουμε λίγο, εντάξει; Και μην ξεχνάτε κυρά τέτοια μου ότι οι ηλίθιοι είναι … αήττητοι!!! 47,3% το ποσοστό τους…

***

Για να δείτε πόσο συνειδητοποιημένος πολίτης είμαι. Μη με πει και ηλίθιο η κυρά τέτοια. Το Σάββατο παντρευόταν ένα φιλικό μου ζευγάρι. Μετά λοιπόν από τις γνωστές κρασοκατανύξεις του «γάμου αλά Ελληνικά», και αφού όχι μόνο είχε ξημερώσει Κυριακή, αλλά και η ώρα ήταν 7 το πρωί, πήραμε τη νύφη με το νυφικό και την πήγαμε να ψηφίσει!!!

***

Το τι έγινε στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε δεν περιγράφεται…

Δείτε τη φωτογραφία, αν δε με πιστεύετε.

Ήταν η πρώτη που ψήφιζε στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα.

***

Τι ωραίοι τύποι αυτοί στη Ρηγίλλης. Βρήκαν ποιος φταίει για την ήττα. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Το 2007 το είχε βρει και ο Ραγκούσης, τους ίδιους θεωρούσε υπεύθυνους για την ήττα του ΠΑΣΟΚ τότε.

***

Όχι πως οι εταιρείες δεν παίζουν περίεργο ρόλο πολλές φορές, αλλά σε τούτη τη φάση προσέφεραν πολύ μεγάλη υπηρεσία στη ΝΔ, καθώς από τις 3 περίπου η ώρα στελέχη της κυβέρνησης χτυπούσαν πόρτες και κουδούνια στις τοπικές κοινωνίες για να πάνε να ψηφίσουν όσοι δεν είχαν πάει μέχρι εκείνη την στιγμή.

***

Ευτυχώς για τη ΝΔ, που ψιλοτσίμπησε 1% τουλάχιστον από αυτή την ιστορία.

Αλήθεια, κανείς δε γνωρίζει πώς λειτουργεί το σύστημα; Όλες μωρέ παρθένες, έτσι;;;

Απλά πράγματα, μόλις επεξεργαστούν τα exit polls οι εταιρείες, οι πρώτοι που ενημερώνονται είναι τα κομματικά επιτελεία, αμέσως μετά ενημερώνουν τους δημοσιογράφους και τα Μέσα και μετά όλοι οι υπόλοιποι.

***

Κυρ εισαγγελέα, εκτός από παιδομάζωμα, μήπως θα πρέπει να επέμβετε και να κοιτάξετε πρώτα στα κομματικά επιτελεία για τις διαρροές και το σεβασμό στην ψήφο του Έλληνα;;;

***

Θεωρώ απαράδεκτο από κάποιους δημοσιογράφους να βγάζουν στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα των exit polls, πριν ακόμη κλείσουν οι κάλπες. Προσέφεραν ύψιστη υπηρεσία, -στην προκειμένη περίπτωση στη ΝΔ, όπως το 2000 στο ΠΑΣΟΚ- και βέβαια αλλοιώνουν το αποτέλεσμα, αφού κάποιοι πήγαν σηκωτοί να ψηφίσουν μετά τις 3μμ.

***

Ο γνωστός κρατικός υπαλληλικός εκβιασμός, που έχει λειτουργήσει και στο παρελθόν. Χτυπάγανε τα κουδούνια στα σπίτια οι νεοδημοκράτες κομματάρχες, και κατεβάζανε τους πολίτες με τα σώβρακα για να πάνε να ψηφίσουν.

***

Και επειδή τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται για το διαδίκτυο και τα blogs, όσοι εκτελούν συμβόλαια είναι δημοσιογράφοι που έχουν και blog. Για αυτό, αν θέλετε, ή αν έχετε… βάλτε τα μαζί τους κυβερνητικοί κύριοι και υπόλοιποι, προστάτες με εργολαβία!!! της πολιτικής ηθικής. Και εκείνη η ΕΣΗΕΑ, μούγκα έτσι;

 

***

Τώρα Κώστα Κώστα, πως κλείνει η ψαλίδα;;;

 

 

 

Καλά εεε, σκέφτεστε αν είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και οι Βενιζελικοί, πού θα έφτανε η διαφορά;;; Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι η Βενιζελικοί πήγαν στις κάλπες (πήγαν, πήγαν για να μην εκτεθούν) και ψήφισαν ΠΑΣΟΚ;;; ο,τιδήποτε άλλο ναι… ΠΑΣΟΚ όμως όχι…

***

Ένα άλλο σεβαστό ποσοστό που έχασε το ΠΑΣΟΚ ήταν από τους ανθρώπους που ήταν ΠΑΣΟΚοι αλλά αναποφάσιστοι, και ξυπνώντας την Κυριακή το πρωί είπαν: δεν πάει στο διάολο, ας πάω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Και εκεί που το είχαν ψιλοαποφασίσει, μόλις έφτασαν στο σχολείο που ψήφιζαν είδαν τις γνωστές 30 χρόνια τώρα ίδιες ΠΑΣΟΚόφατσες, τοπικούς κομματάρχες και πρώην γενικούς δερβέναγες της περιοχής, και τους γύρισε το μάτι ανάποδα…και αποφάσισαν να ψηφίσουν ο,τιδήποτε άλλο, εκτός ΠΑΣΟΚ.

***

Και μιας και λέω για Βενιζέλο, πώς και έκανε δηλώσεις έξω από την Ιπποκράτους και όχι στο Ζάππειο;;; Αλλά και αυτός ο Γιακουμής, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤΕΝΝΑ, τι παλιόπαιδο είναι…

Τι τον ρώτησε; «Τι έχετε να πείτε σε όλους αυτούς, που λένε ότι η σημερινή νίκη του ΠΑΣΟΚ είναι νίκη του Γεωργίου Παπανδρέου;» Κόκαλο ο Βενιζέλος, άμα τον έσφαζες δεν έβγαινε αίμα, το έβλεπες στα μάτια του.

***

Έτσι και γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ποτέ ο Βενιζέλος, (θεέ μου σχώρα με!) ο Γιακουμής δε θα βρίσκει δουλειά όχι σε τοπική εφημερίδα, ούτε στις εταιρείες διανομής τύπου!!!

***

Αλήθεια, ρε Κωστάκη, όταν χάνουμε λέμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Έτσι επιβάλλει η καλή μας ανατροφή. Εσύ παραλίγο να μην αναγνωρίσεις ο ύ τε το αποτέλεσμα… Αλλά, θα μου πεις, εδώ δε βρήκε έναν καλό λόγο η ποντικομαμή, η κοντή και σκοτεινή πλευρά της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας, ο Σημίτης, εσύ θα έλεγες συγχαρητήρια;;; Ο Ντερμπεντέρης το πρότεινε και σε σένα;;;

***

Πω πω πίκρα και ο Ντερμπεντέρης, γέρος άνθρωπος θα πρέπει να προσέχει την υγεία του, του ανέβασε την πίεση το αποτέλεσμα.

***

Αλήθεια εκεί στην Ιπποκράτους μαθαίνω ότι άρχισαν τα χωροταξικά προβλήματα…

Όταν διαμόρφωσαν το κτίριο, ήταν εποχές ήττας και καταστροφής. Έτσι έφτιαξαν μια καφετέρια που χωρά 3-4 τραπεζάκια, και ένα πολύ μικρό κέντρο τύπου, καθώς για χρόνια μαζεύονταν τρεις και ο κούκος.

***

Να δείτε μεγαλεία την Κυριακή, κόσμος και κοσμάκης, πρώην εξαφανισμένοι, νυν ξεκούραστοι, όλοι έδωσαν το παρόν. Σαν τις ύαινες που μυρίζονται αίμα…

Όλοι εκείνοι που έλεγαν για το Γιωργάκη πριν λίγο καιρό, μιλούσαν για τον κύριο Πρόεδρο την Κυριακή… Ρε πώς αλλάζουν οι καιροί…

***

Όπως μου είπε και ένας φίλος μου αμετανόητος ΠΑΣΟΚος, που βρέθηκε στην Ιπποκράτους την Κυριακή, τέτοιο σάλιο και τέτοιο γλείψιμο δεν είχε ξαναδεί. Αυτός, όμως, το είχε ψυλλιαστεί από νωρίς και είχε κάνει εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων από την Παρασκευή. Σου λέει, κολλάει και με το σάλιο-γλείψιμο ο υιός!!!

***

Για να δούμε και τι κάναμε με τα ποσοστά που είχαμε προβλέψει. Αυτή ήταν η πρόβλεψή μου:

 

ΠΑΣΟΚ πάνω από 35%

ΝΔ κάτω από 32%

ΚΚΕ πάνω από 8%

ΣΥΝ πάνω από 6%

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ γύρω στο 4,5%

ΛΑΟΣ γύρω στο 4,5%

Λοιπά γύρω στο 7%

***

Μερικές παρατηρήσεις: Ο δικομματισμός θα περάσει το 67%, η διαφορά ΠΑΣΟΚ – ΝΔ θα περάσει το 4%, το ΚΚΕ θα είναι τρίτο κόμμα, ο ΣΥΝ τέταρτο και ΛΑΟΣ με ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ θα παλέψουν για την 5η θέση, με περισσότερες πιθανότητες στο ΛΑΟΣ.

***

Με τα τρία πρώτα κόμματα, τα λοιπά, το ποσοστό του δικοματισμού και τη διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων, ψιλοκαλά τα πήγα. Με τα μικρότερα κόμματα, όμως, τέτοια αστοχία… μπράβο μου!

***

Ωραίο ήταν το χτεσινό πάρτι στο kapri για τον 1 χρόνο zougla.gr. Ωραία μουσική, εύγευστα πιάτα, ενδιαφέρον διακόσμηση στο kapri και βέβαια όλος ο καλός ο κόσμος εκεί.

***

Αλλά όλα τα λεφτά ήταν… η μελαχρινή κυρία στην είσοδο. Να ‘ναι καλά το κορίτσι, χάρμα οφθαλμών. Θα μπορούσα να γράψω 4 άρθρα για την εν λόγω κοπέλα, αλλά μία γυναίκα ξέρω που διαβάζει όλα τα άρθρα μου ανελλιπώς, και εκείνη είναι η… πεθερά μου!!! Να έχουμε και το νου μας.

***

Έχεις μήνυμα:

Προς Γεν…νημένο Διευθυντή «Ζ»:

ΝΔ και Ολυμπιακός, βίοι παράλληλοι. Μεγάλοι χορηγοί του «Μένουμε Ελλάδα»!!!

Κάνετε καμιά νίκη στην Ελλάδα, αλλά από Ευρώπη όλο τεσσάρες!!!

***

Σαν τον Καραμανλή είσαι και εσύ. Μόλις αρχίζουν και ψιχαλίζουν οι τεσσάρες, πας για ύπνο νωρίς. Οπότε ,όπως ο Καραμανλής νομίζει ότι έχασε με 2,5% διαφορά, έτσι και εσύ νομίζεις ότι χάσατε από τη Real με 2-0!!!

***

Αυτή τη νεαρή μελαχρινή στην είσοδο του Kapri, μήπως να το σκεφτείς, να τις κάνεις πρόταση για πρόσληψη; Από το να βλέπουμε τη φάτσα σου καλύτερα να βλέπουμε εκείνη. Άσε που θα υπάρξει και αύξηση παραγωγικότητας στο portal. Ποιος θα θέλει να φύγει από τη δουλειά και να πάει σπίτι του;;;!!!

 

Είμαι ο Στάθης και… δεν είμαι ηλίθιος…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης