Η αγωνία των νταβατζήδων και των τσάτσων τους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2008, 13:26
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Η αγωνία των νταβατζήδων και των τσάτσων τους

Η επιτυχία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας τρόμαξε τους νταβατζήδες των μέσων.  Αφού άφησαν ένα εύλογο διάστημα να περάσει, πιστεύοντας ότι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές το πράγμα θα ξεφουσκώσει, προσπαθούν τώρα με κάθε τρόπο να εμποδίσουν αυτό που εσείς χωρίς καμία διαφημιστική δαπάνη, αναδείξατε πρώτο.

Οι ανόητες προσπάθειές τους να δημιουργήσουν  προβλήματα πέφτουν στο κενό και τους εκθέτουν, γιατί έτσι αποκαλύπτεται πανηγυρικά η ανικανότητα και η ανασφάλειά τους.

Πρόσφατο παράδειγμα η… προνοητικότητά τους να μπλοκάρουν τα υπάρχοντα πιεστήρια, για να εμποδίσουν την πιθανή έκδοση της εφημερίδας μας.

Πέραν αυτών των ενεργειών, έφθασαν στο έσχατο σημείο ξεπεσμού να συνομιλούν με συνεργάτες μας, άλλους προκειμένου να τους εξαγοράσουν και άλλους για να τους απειλήσουν με την απόλυση συγγενικών τους προσώπων που συμπτωματικά εργάζονται στα μέσα τους.

Θλιβεροί εκβιαστές και μικρονταβατζήδες πλέον των μέσων, ο ανόητος ρόλος σας θα αποκαλυφθεί για άλλη μία φορά. Αυτή σας υποσχόμαστε ότι θα είναι και η μοναδική σας επιτυχία, γιατί τίποτα δε θα μπορέσει να σταματήσει ό,τι έρχεται. Η έντυπη εφημερίδα- πέραν της ηλεκτρονικής που είναι πρώτη με διαφορά- παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειές σας για το αντίθετο, θα εκδοθεί, όπως και όταν το έχουμε προγραμματίσει εμείς και όχι εσείς.

Άλλωστε, το γεγονός ότι θα αλλάξετε συνήθειες πρέπει να σας χαροποιεί, γιατί θα ανανεωθείτε και θα γίνετε καλύτεροι…

Αυτά τα λίγα προς το παρόν, για να μην ψάχνεστε και για να μην ταλαιπωρείτε τους τσάτσους σας, εκτιθέμενοι εδώ κι εκεί…

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011, 01:16