Διαβάστε στη zougla.gr τη λίστα των επιχειρήσεων που κερδοσκοπούν όταν μεγάλο πλέον κομμάτι του ελληνικού λαού αντιμετωπίζει το φάσμα της πείνας.

Η αθώα «ΦΑΓΕ» από την ιστορία των «κουμπάρων» πρώτη και καλύτερη στις επιχειρήσεις που το υπουργείο, αδυνατώντας να συνετίσει, αναγκάστηκε μέσω του Τύπου να διαπομπεύσει. Ποίου τύπου όμως όταν οι μεγαλοκαρχαρίες των μέσων ενημέρωσης  εξασφαλίζουν  ασυλία στους κυρίους αυτούς. Tους επιχειρηματίες οι οποίοι μέσα από την ασυδοσία και τον απόλυτο αμοραλισμό τινάζουν την οικογενειακή οικονομία στον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ονόματα των επιχειρήσεων της μαύρης λίστας δεν θα τα βρείτε πουθενά γιατί είναι τα πραγματικά αφεντικά της αγοράς. Είναι οι δυνάστες  οι οποίοι έναντι αδράς αμοιβής εξασφαλίζουν την επιθυμητή σιωπή.

Είναι η δύναμη της διαφήμισης η οποία λόγω της οικονομικής κρίσης διπλασιάζει την ισχύ της. Κάνετε μία βόλτα στα έντυπα ή τα κανάλια και δοκιμάστε να ανακαλύψετε τα ονόματα των δραστών.

Δεν θα τα βρείτε πουθενά κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, ο νόμος δηλαδή της σιωπής που επιβάλει το χρώμα του χρήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ καλείται ο Έλληνας πολίτης μέσα από κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις να δείξει τη δική του δύναμη. Να συσπειρωθεί ως καταναλωτής με συνείδηση και να μποϊκοτάρει τα προϊόντα τους.

Τα παρατηρητήριο του καταναλωτή από σήμερα αρχίζει έναν αγώνα ενάντια σε αυτή την σιωπή και την άτυπη ασυλία με οποιοδήποτε κόστος.

Θυμηθείτε λοιπόν τα ονόματα των εταιρειών: COCA COLA 3E AE, PEPSICO- HBH HELLAS AE, ΕΒΓΑ, ΜΕΛΙΣΣΑ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ, ΚΡΑΦΤ ΦΟΥΝΤΣ, ΕΥΡΗΚΑ,ΑΜΒΥΞ ΑΕ,PROCTER & GAMBLE HELLAS AE, CENTRAL PARKING SYSTEM,HYGIEN PRODUCT, AMBYΞ ΑΕ,OLYMPIC HERMES AE, BP AE.

 Είναι για πρώτη δόση ορισμένες από αυτές που αδιαφορούν για την οικονομική κατάσταση του Έλληνα πολίτη και εμφανίζουν  αδικαιολόγητα  ποσοστά κέρδους, αρνούμενες ουσιαστικά να εναρμονιστούν με την τρέχουσα πραγματικότητα.

Μοναδική λύση να μην τους ξεχνάτε όταν βγαίνετε στην αγορά. Η εφημερίδα μας θα δημοσιοποιήσει και τα ονόματα των επιχειρηματιών που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία των εταιρειών, σε ένδειξη συμπαράστασης στο καταναλωτικό κοινό.

Τα ονόματα των ανθρώπων που αρέσκονται μία ζωή να είναι από πίσω…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης