Έλαβα αυτό το video με τις φωτογραφίες για την Ελλάδα από έναν φίλο τραπεζίτη. 

Απ’ ό,τι γνωρίζω, ο ίδιος δεν είχε συμμετάσχει, προς τιμήν του, στην τραπεζική απάτη που συντελέστηκε στη χώρα, ενθαρρύνοντάς την αρχικά να δανείζεται σαν να μην υπήρχε αύριο και κατασπαράσσοντάς την, στη συνέχεια, για τη σπάταλη τακτική της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις χώρες ενσκήπτουν λοιμοί, ή ακρίδες. Στην Ελλάδα ενέσκηψαν οι τραπεζίτες, με ανάλογα, όπως όλα δείχνουν, αποτελέσματα. Καθώς θα βλέπετε τις φωτογραφίες, προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα αισθανόσασταν αν ήταν οι ΔΙΚΕΣ σας οικονομίες που εξαφανίζονται, η ΔΙΚΗ σας σύνταξη που εξανεμίζεται, οι κοινωνικές δομές της ΔΙΚΗΣ σας χώρας που καταρρέουν.

Αυτοί είναι άνθρωποι που η ζωή τους καταστρέφεται, άνθρωποι που έκαναν τις προσφορές τους προς τη θεά Πίστωση.

Κι αυτό δεν γίνεται με στρατιωτική εισβολή, στην οποία θα μπορούσε κανείς να αντιταχθεί ή να μισήσει, γίνεται διακριτικά (ύπουλα) και καλύτερα να συμφωνήσει κανείς με την «καλύτερη αίσθηση» των πιστωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι όροι που επιβλήθηκαν στη Γερμανία μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν ήταν πολύ διαφορετικοί.

Ελπίζω μόνο η Ευρώπη ως σύνολο να τα έχει ξεπεράσει όλα αυτά, καθώς ο ήλιος συνεχίζει να λάμπει το ίδιο (τουλάχιστον αυτός δεν είναι οργανισμός αξιολόγησης)…

*Ο Aldo Matteucci είναι Ελβετός πρώην διπλωμάτης. Αφορμή για να γράψει το σχόλιό του στάθηκε το video της Δήμητρας Στασινοπούλου που αναρτήθηκε στην κατηγορία street view της εφημερίδας μας.

Παρακολουθήστε το:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης