Χρειάστηκε να βγει ο Κλεάνθης Γρίβας, να πει ο ευλογημένος δυο σταράτες κουβέντες στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, προκειμένου ν’ ακούσει ο κάθε ανυποψίαστος τι σημαίνει Ευρωκοινοβούλιο (ο γιατρός έβαζε «ύψιλον» στη συλλαβή «κοι»).

Έχοντας, μάλιστα πλάι του την επί δεκαετία κάτοικο Βρυξελλών (και Στρασβούργου) τη «γαλαζοαίματη» κυρία Ρόδη Κράτσα, μια πολιτικό έμπειρη στην «ευρωκαμαρίλα» και άνετη –παραδέχομαι- στο μπλα μπλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά, λίγα 24ωρα πριν βολτάρουμε στα εκλογικά κέντρα για να καταθέσουμε την… εμπιστοσύνη μας σε αυτούς οι οποίοι –διάβολε- μας θυμήθηκαν πάλι.

Οι εικόνες -με φωτογραφίες και συνθήματα- γύρω μας είναι εντυπωσιακές.

Στο πράσινο, νάτος ο Γιωργάκης: Με περιποιημένο μουστάκι αλλά κλειστό στόμα στέλνει το πομπώδες μήνυμα μέσω της γιγαντοαφίσας: «Πρώτα ο πολίτης»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σωστός. Αν είχε φωτογραφηθεί αντ’ αυτού ο Σημίτης, ο Τσουκάτος κλπ. μπορεί κα να μας έπειθε περισσότερο!

Ένα τετράγωνο παραπέρα, σε προφίλ, καλοξυρισμένος και σοβαρός –στα μπλε- νάτος ο πρωθυπουργός, ο οποίος μας στέλνει το ανακουφιστικό: «Με σύμμαχο ΕΣΕΝΑ»!

Μπορεί να εννοεί και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά πού να ξέρεις ποιους και με ποιο τρόπο θεωρεί συμμάχους αυτές τις δύσκολες ώρες…

Πολύ πιο ανθρώπινες ήταν άλλες φωτογραφίες της επικαιρότητας, που έχουν κάτι να προσθέσουν χωρίς να συμμαχούν με το ψέμα.

Λόγου χάρη, παρατήρησα τους ταλαιπωρημένους (και ριγμένους) συμβασιούχους πυροσβέστες, οι οποίοι κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας να διαμαρτυρηθούν για την κοροϊδία της κυβέρνησης σε βάρος τους. Οι μάγκες επιστράτευσαν ένα λευκό γάιδαρο, τον φόρτωσαν με φωτογραφίες υπουργών, του φόρεσαν καπελάκι για τον ήλιο και φωτογραφήθηκαν με ηρεμία, παρά την αγανάκτησή τους.

Άντε να τους πείσεις τώρα ότι «δεν ιδρώνει τ’ αυτί του γαϊδάρου» με τα κόλπα τους…

Κατά τα άλλα, νομίζω πως τον οπαδό του Ολυμπιακού στου Ρέντη, τη Δραπετσώνα και την Κοκκινιά τον απασχολεί η σοβαρή αύξηση που όρισε η ΠΑΕ στα νέα εισιτήρια «διαρκείας».

Χωρίς να ντραπεί, ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέβασε την τιμή στις θέσεις της Θ33 από 1.950 ευρώ σε 2.200, διότι –λέει- προσφέρει σε κάθε κομμάτι και μία θέση πάρκινγκ!

Πολλά τα λεφτά για μια ομάδα που πέρυσι αποκλείστηκε από την Ανόρθωση Αμμοχώστου…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης