Έχουν τελματώσει  κυριολεκτικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της  αγνοούμενης 48χρονης Ευρυδίκης που φέρεται να αυτοκτόνησε στην γέφυρα της Τατάρνας, παρά τις πομπώδεις  ανακοινώσεις περί επανέναρξης της αναζήτησης της από διασωστικά συνεργεία,  άλλες επίγειες δυνάμεις και την ΕΛ.ΑΣ.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα πλην εικασιών και εκτιμήσεων χωρίς να έχει ακόμη εξακριβωθεί κάτω από ποιές συνθήκες τελικώς εξαφανίσθηκε χωρίς να ανευρεθούν τα ίχνη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούσθηκε η εκδοχή ότι λόγω του βάθους της λίμνης είναι δυσχερής,  σχεδόν ανέφικτος ο εντοπισμός της.

Η μητέρα της αγνοούμενης εμφανίσθηκε απροσδοκήτως  στον  τηλεοπτικό σταθμό Star και εξέφρασε την  απόλυτη βεβαιότητα ότι η αγνοούμενη θυγατέρα της έθεσε τέλος στην ζωή της πηδώντας στην λίμνη των Κρεμαστών, κάτι που είχε αποπειραθεί στο παρελθόν, εγκωμιάζοντας παράλληλα και σχολιάζοντας θετικά, εώς απαλλακτικά τον πρώην γαμβρό και  βίαιο όπως  αποδεικνύεται σύζυγο της άτυχης γυναίκας που ωστόσο την είχε κακοποιήσει-δείρει λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση της.

Η ΕΛ.ΑΣ όπως είναι αυτονόητο οφείλει να προσαγάγει και να  εξετάσει, να  ανακρίνει τους ανθρώπους του εγγύτερου συγγενικού  και φιλικού περιβάλλοντος της, ώστε να εισφέρουν σημαντικά στοιχεία για τον άμεσο εντοπισμό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ελεγχθεί ποιός επικοινώνησε ή συναντήθηκε μαζί της την τελευταία μοιραία ημέρα.

Υπάρχουν πλημμέλειες και καθυστέρηση στις έρευνες.

Μέχρι τώρα από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι πρόκειται για αυτοχειρία,  όταν μάλιστα το εγκαταλειμμένο όχημα της 4 Χ 4  βρέθηκε κλειδωμένο στην γέφυρα της Τατάρνας με το κινητό της. Συνεπώς δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης