ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Κανείς που δεν έχει πρόσβαση στην ογκωδέστατη δικογραφία της υπόθεσης θανάτου των 3 ανήλικων παιδιών στην Πάτρα με φερόμενη ως δράστρια την προφυλακισμένη μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου, ή στοιχειώδεις νομικές γνώσεις δεν έχει το δικαίωμα να τοποθετείται δημόσια και να προδικάζει την ενοχή της προκαταλαμβάνοντας αρνητικά την κοινή γνώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διεξαγωγή τηλεοπτικών δικών ,λαϊκών δικαστηρίων εντελώς καταχρηστικά και παράνομα από τα ΜΜΕ ενάντια στο Σύνταγμα τον ΚΠΔ αλλά και την ΕΣΔΑ και συγκεκριμένες πρωινές εκπομπές παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του νομικού κόσμου , παραβιάζει και προσβάλλει μεταξύ άλλων ευθέως βάναυσα και βαρύτατα το τεκμήριο αθωότητας του κάθε κατηγορουμένου που δικαιούται μια δίκαιη δίκη.

Η νέα υπεράσπιση της Ρ. Πισπιρίγκου προβάλλει ενστάσεις και αιτιάσεις για την ορθότητα και πληρότητα της Ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης ή καλύτερα έκθεσης που διενεργήθηκε από δύο αυτοδιορισθέντες Ιατροδικαστές όπως καταγγέλλεται και ελήφθη μέχρι τώρα υπόψιν από την ανάκριση και οδήγησε στην προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης μητέρας.

Αναδεικνύει πλημμέλειες-παραλείψεις για αυτό το ζήτημα που σχετίζεται με την νεκροψία -νεκροτομή που αποδεικνύει τα αίτια θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα ο κ Λέων εμφανίσθηκε άπειρες φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων μιλώντας με βεβαιότητα πιθανολογώντας ως ειδικός επιστήμων ότι η μητέρα θανάτωσε τα παιδιά της πριν ακόμη αυτή απολογηθεί για τις περιπτώσεις της Μαλένας και Ίριδας.

Βέβαια όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν στο ακροατήριο, πουθενά αλλού.

Φρόνιμο είναι όλοι που λαλίστατοι τοποθετούνται βιαστικά ,επιπόλαια, εσφαλμένα με πρόχειρο ρεπορτάζ και προκρίνουν ιδιοτελώς και πρωτίστως οι δημοσιογράφοι που διαμορφώνουν -επηρεάζουν δυσμενώς την κοινή γνώμη ή άλλοτε κινητοποιούν τις αρχές να διατηρούν επιφυλάξεις επιτρέποντας επιτέλους στην ανεξάρτητη  Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της.

Αυτή θα αποφανθεί τελεσίδικα αν η Ρούλα Πισπιρίγκου θανάτωσε ή όχι τα παιδιά της.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης