Κώστας Μπετινάκης 

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε και να λέμε για αστυνομική βία, ταραχές, ρατσισμό και την ύπαρξη δικτάτορα στον Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσποίησή μας στην απόρριψη είναι επαίσχυντη. Οι πραγματικοί άνθρωποι σε μια πολιτισμένη κοινωνία πρέπει να δράσουν! Πρέπει να επιδείξουν ειρηνικά και να υπενθυμίσουν στον εαυτό τους ότι η αποτυχία να το διασφαλίσουν όσο περισσότεροι πολίτες αυτής της αποσυντιθέμενης αυτοκρατορίας θα τους οδηγήσει να βρουν ένα γόνατο στον λαιμό τους.

Η σιωπή είναι συμπαιγνία.

Σταματήστε να λυπάστε τον εαυτό σας και κάντε κάτι για να διασφαλίσετε ότι οι μελλοντικές γενιές δεν θα χρειαστεί να ρωτήσουν τι κάνατε για να εμποδίσετε τις ΗΠΑ να συνεχίσουν να σκουπίζουν τα όνειρά μας και να καταστρέφουν τον πλανήτη μας. Κάντε κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όπως είπε ο Τσάρλι Τσάπλιν στον περίφημο λόγο του για τον «Μεγάλο δικτάτορα», «αυτός ο κόσμος έχει χώρο για όλους, και η καλή Γη είναι πλούσια και μπορεί να προσφέρει σε όλους».

Ο τρόπος ζωής μπορεί να είναι ελεύθερος και όμορφος, αλλά έχουμε χάσει τον τρόπο.

Η απληστία έχει δηλητηριάσει τις ψυχές των ανδρών, έχει μπλοκάρει τον κόσμο με μίσος, μας έφτασε στη δυστυχία και την αιματοχυσία.

Έχουμε αναπτύξει ταχύτητα, αλλά έχουμε κλείσει.

Μηχανήματα που μας δίνουν αφθονία μάς άφησαν σε έλλειψη.

Οι γνώσεις μας μας έχουν οδηγήσει να κάνουμε κύκλους γύρω από τους εαυτούς μας.

Η εξυπνάδα μας, σκληρή και άσχημη.

Σκεφτόμαστε πάρα πολύ και νιώθουμε πολύ λίγο.

Περισσότερο από μηχανήματα, χρειαζόμαστε ανθρωπότητα.

Περισσότερο από την ευφυΐα, χρειαζόμαστε καλοσύνη και ευγένεια.

Χωρίς αυτές τις ιδιότητες η ζωή θα είναι βίαιη και όλα θα χαθούν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης