Έκπληκτο το Πανελλήνιο παρακολουθεί τα πάνελ με τους σοφούς, ηθικούς ντελάληδες που, αφού έκαψαν το θέμα της φόνισσας μητέρας (έχει και η ανοησία της τηλεόρασης τα όριά της!), βρήκαν καινούριο γαϊτανάκι που πουλάει σαν παντεσπάνι: τον βιασμό μιας ανήλικης –κατ’ εξακολούθηση όμως και επ’ αμοιβή.

Η κορασίς τουλάχιστον για ένα έτος βιαζόταν, χωρίς να διαμαρτύρεται όμως, αφού πληρωνόταν κανονικά και τα επιτόκια του βιασμού τα μοιραζόταν με τη μαμά και τον προαγωγό της (σύμφωνα με την δικογραφία!). Οι άποικοι της αθώας αυτής κοινωνίας προφανώς δεν πήγαν ποτέ Μύκονο όπου οι βίζιτες Λολίτες προσφέρουν επ’ αμοιβή απολαύσεις στους στερημένους νεοέλληνες-οικογενειάρχες, που το μόνο προϊόν που θαυμάζουν είναι το χρήμα που αγοράζει την ηδονή από θεραπαινίδες και γιουσουφάκια, πριν γίνουν κανονικές γκέισες και κανονικοί γκέι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνω από 40% των παιδιών βλέπουν πορνοταινίες στο διαδίκτυο, σχεδόν όλοι οι ενήλικοι επισκέπτονται τις πλατφόρμες δικτύωσης για ανταλλαγή συντρόφων. Καραβάνια ολόκληρα τουριστών πάνε στην Ασία για φτηνό και παιδικό σεξ, ο σεξοτουρισμός είναι ίσως το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα μετά το εμπόριο όπλων – αν δεν το ξεπερνά κιόλας σε έσοδα.

Η τηλεμάνα και τα παραπαίδια της τα πρωινάδικα έχουν και το μαστίγιο και το καρότο, κυρίως όμως είναι οι ιδιοκτήτες του «Πύργου» που φυλακίζει όποιον διαφωνεί με τις άγνοιές του και τις ανησυχίες τους.

Αυτό το σύγχρονο Κολοσσαίο που δολοφονεί εν ονόματι μιας μικρόψυχης πλειοψηφίας που ονομάζεται λαός ανάλογα με την εκλογική του δύναμη, έχει βιάσει αυτήν την παιδική ψυχή κρεμώντας την στα μανταλάκια των τηλεκρατόρων της είδησης και του φασισμού που πουλάει ακριβά τα βρώμικα εσώρουχά του σα μεταξωτά βρακιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοινή γνώμη χωρίς γνώμη, ενθουσιασμένη με το λυντσάρισμα και την κλειδαρότρυπα, αθωώνει τις δικές της ενοχές για τις απόκρυφες επιθυμίες που κρύβει η αποτυχία της κρεβατοκάμαράς της και των στοιχειωμένων απαγορεύσεων που κάθε κοινωνία επιβάλλει γύρω από το σεξ για να κρύβει την ανηθικότητα των ενστίκτων που γεννά η ανθρώπινη φύση από την εποχή των πιθήκων προγόνων μας.

Η βία και η θρησκεία, παρέα παλιά, τώρα και η εικονολατρεία των ΜΜΕ, προσπαθούν να κρύψουν το «εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω» που λέει η πόρνη του Καζαντζάκη…

Ο κανιβαλισμός των μέσων και μιας στερημένης ηδονών κοινωνίας, ρίχνουν ένα πέπλο ανηθικότητας για τους άλλους, κρύβοντας την δική τους βαριά ανήθικη στάση που αποσιωπάται, αφού εξιλαστήρια θύματα (συνήθως ανόητοι και φτωχοδιάβολοι) θα σταυρωθούν, θα διαπομπευτούν, και έτσι θα αθωώσουν το μοναδικό ένοχο: την αγέλη που αιώνες τώρα κρύβει τις ανομολόγητες επιθυμίες της για φόνο, βιασμό και αιμομιξία που αναπαράγονται στα εσωτερικά του Πύργου και κυρίως στα υπόγεια, για να κρύβεται καλύτερα η μπόχα.

Αυτή η κοινωνία που τιμωρεί, είναι η ίδια που γεννά θύτες και θύματα και θα συνεχίσει να τους γεννά, αφού κοινωνίες αγγέλων δεν προβλέπονται ούτε στον Άρη, ούτε στην Σελήνη ∙  αυτή η κοινωνία που αναπαράγει την βία από όλους σε όλους, είναι απίθανο να σταματήσει να αναπαράγεται.

«Τι σκας Οιδίποδα;» λέει η Ιοκάστη μετά την αποκάλυψη της αιμομιξίας του,«όλα τα δεινά της Θήβας και όλες οι φρικτές πράξεις των ανθρώπων είναι τα όνειρα που βλέπουν οι κανονικοί άνθρωποι στον ύπνο τους».

Αυτά τα «τέρατα»(όπως τα αποκαλούν οι τηλεδικαστές), είναι τα πρόσωπα της διπλανής πόρτας που μας μοιάζουν: είναι οι γονείς, τα αδέλφια, οι συγγενείς, οι δάσκαλοι, οι παπάδες (το Βατικανό φημίζεται για την παιδολαγνεία του), είναι δηλαδή η δεύτερή μας ταυτότητα, γι’ αυτό και η φράση του δον Κιχώτη «…δεν είναι πρέπον στους καθώς πρέπει ανθρώπους να κρίνουν τις αμαρτίες των άλλων πριν δουν τις δικές τους καμπούρες» είναι πάντα επίκαιρη και χρήσιμη.

Ούτως ή άλλως οι θεσμοί και η εξουσία έχουν πολλούς πραγματικούς δικαστές και δεν χρειάζονται τα τηλεσκουπίδια που απαρτίζουν τα τηλεδικαστήρια. Αν αυτή η αθώα Κοκκινοσκουφίτσα η κοινωνία, νομίζει πως δεν είναι αρκετοί οι νόμοι, ούτε οι φύλακες και οι δεσμοφύλακες, ας κάνει ένα σύγχρονο Άουσβιτς που θα βάλει όλους τους αμαρτωλούς μέσα να τους ευνουχίσει πρώτα και μετά να τους κάψει όπως έκανε ο πρώτος διδάξας με το μουστάκι.

Είναι αυτοί που προσεύχονται κάθε βράδυ, που έχουν μια κυρία χοντρή σύζυγο, την οποία βαρέθηκαν αλλά δεν τολμούν ποτέ να ξενοκοιτάξουν, ούτε να αναλωθούν με Λολίτες – η «Λολίτα» του Ναμπόκοφ γράφτηκε από Αρειανούς και παπάδες, και όχι για κανονικούς, ανθρώπινους εγκεφάλους.

Δάσκαλε Γιωσαφάτ, δυστυχώς πλέον έφυγες και δε μπορώ να σε ρωτήσω για τα παράδοξα του κόσμου τούτου όπου ανά διαστήματα η τηλεγλάστρα μαζί με τα γλαστράκια της πιάνουν στασίδι μπροστά στο έγκλημα, που πάντα έχει σχέση με το σεξ, τα παιδιά και την οικογένεια την ηθικά πλασμένη από αγγέλους και παπάδες, υπηρέτες της ανοησίας.

Κάποτε ο Borges είχε πει πως το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές γιατί και η βλακεία είναι δημοφιλής. Παραφράζοντας το τσιτάτο, θα μπορούσαμε να πούμε πως πιο δημοφιλείς από την βλακεία και το ποδόσφαιρο είναι οι πρωινές εκπομπές του τίποτα που πουλάνε το κάτι που δεν υπάρχει ως ηθική και λογική επιθυμία των πολλών να δουν από την κλειδαρότρυπα τα βρώμικα όνειρα και τα ανήθικα πάθη των γειτόνων της διπλανής πόρτας · πόρτας που κρύβει τις πομπές και τις ορμές της δικής τους αρχέγονης λατρείας για το ιερό, το αφύσικο και το αμαρτωλό.

Το κορίτσι βιάστηκε από τα αρσενικά λιγούρια της γνωστής οικογένειας που μεγαλώνει ως άγια για να καταλήξει στα πορνεία. Στα πορνεία βιάστηκε από λίγους όμως, στα πορνεία της τηλεθέασης βιάζεται καθημερινά από το σύμπαν της τηλεθέασης, άρα και της κοινωνίας, που το υποστηρίζει με τις επιλογές του. Αυτή η ανθρωποφαγία με εξιλαστήριο θύμα ένα παιδί είναι ασύλληπτα πιο βίαιη και τρομακτική από τον συστηματικό βιασμό μέσα στο μπουρδέλο που γινόταν η πράξη.

Δυστυχώς σε αυτό το Κολοσσαίο όπου οι πολλοί σκοτώνουν τους μονομάχους, η ανηθικότητα της μάζας ξεχνά πως η πορνογραφία που γράφει η φυσική ζωή του ανθρώπου έχει ισόποσες δόσεις λαγνείας, λατρείας και αθωότητας, σε αντίθεση με τον πολιτισμό που βασίζεται στην βία και την καταδίωξη όλων από όλους, όπου η ατυχής ζυγαριά βαραίνει πάντα με το βάρος των πολλών, που αθωώνει μια κοινή γνώμη χωρίς γνώμη και όπου το παράλογο γίνεται λογικό και το ανήθικο ηθικό!

Η Λολίτα του Κολωνού μπορεί να βιάστηκε από τα κτήνη σωματικά και ψυχολογικά  αλλά ζητούσε και τα επιτόκια της πράξης σαν ώριμη εκδιδόμενη όπως μας πληροφορούν οι κάτοχοι της απόλυτης αθωότητας ντελάληδες των πρωινάδικων, που βγάζουν άφθονο παρά από την ηδονοβλεπτική διάθεση αγανακτισμένων του καναπέ που, εθισμένοι στα σκουπίδια της τηλοψίας, σκίζουν τα ιμάτια τους για τις αμαρτίες των άλλων πάντα, ποτέ για τις δικές τους όμως.

Η παιδοφιλία όπως και η ομοφυλοφιλία και όλες οι παραφιλίες, ακόμα και η αιμομιξία, σε όλο τον πλανήτη είναι φυσικά ένστικτα όπως και στα ζώα και κυρίως μεταξύ όσων λαθροβιούν σε μοναστήρια και σε τόπους λατρείας, αφού με ένα παράδοξο αλλά ανθρώπινο τρόπο το ιερό, το αθώο και το απαγορευμένο ασκούν τεράστια γοητεία στην σεξουαλική ζωή του ανθρώπινου κτήνους εδώ και χιλιάδες έτη από την εποχή των πρωτοπλάστων.

Ακόμα και για τους αγνοούντες τις γραφές, υπάρχουν οι ταινίες που αναδεικνύουν το θέμα με ωραίο τρόπο και σε άφθονες παραλλαγές: η πορνογραφία. Είναι μια τεράστια σε δύναμη βιομηχανία που δεν απευθύνεται σε τετράποδα ζώα αλλά σε ομιλούντα συγγενή, με οικογένειες και θεσμούς, που απειλούν με φραγγέλια τις παρασπονδίες της σάρκας.

Το πρόβλημα στην τηλεμετάδοση που αντιπροσωπεύει (όπως η ίδια λέει) το «κοινό περί δικαίου αίσθημα», είναι η σύγχυση για τα φυσικά και τα αφύσικα ένστικτα του ανθρώπου, κυρίως όταν σχολιάζεται η σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Ξεχνούν οι τηλεμεταδότες πως η φύση του ανθρώπου είτε με την αγγελική, είτε με τη δαιμονική της μορφή, έχει απόλυτα φυσικές ιδιότητες. Γι’ αυτό και ο βασανιστής, ο βιαστής και ο παιδεραστής μπορεί ταυτόχρονα να είναι και καλός πατέρας και σύζυγος.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι ναζί που έκαιγαν τους Εβραίους στον φούρνο και μετά έτρωγαν με την οικογένειά τους ακούγοντας αγγελική μουσική από κλασικούς συνθέτες και δάκρυζαν. Αλλά και στα καθ’ ημάς, πόσοι σκότωσαν τον άνθρωπο που αγαπούσαν και λάτρευαν; Οι πρόσφατες γυναικοκτονίες και ανδροκτονίες είναι ολοφάνερα παραδείγματα γιατί η διαδρομή του μίσους και της αγάπης έχουν χημικό διαβιβαστή μια ουσία όπως η κοκαΐνη και η ηρωίνη… Οι άνθρωποι που σκοτώνουν δεν είναι αφύσικοι, ούτε τρελοί∙ απλά μεθάνε από την δύναμη της εξουσίας πάνω στον άλλο και είναι σίγουροι πως με αυτή τη μεθυστική θεϊκή ιδιότητα μπορούν και να σκοτώσουν, και να βιάσουν, αλλά και να αυτοκτονήσουν.

Οι άνθρωποι που θα παραβιάζουν το κανονικό κοινωνικό δίκαιο πάντα θα δικάζονται και θα τιμωρούνται∙ αυτό έχει αποδείξει η ιστορία, ειδάλλως δεν θα χρειαζόταν η πολιτεία, οι νόμοι και η αστυνομία. Το αφύσικο και παράλληλα αμαρτωλό δίκαιο κατά τους θεολόγους, θα τιμωρείται μόνο θεϊκά γι’ αυτό και η Αντιγόνη, η Ηλέκτρα και η Μήδεια μας κάνουν μαθήματα τιμωρίας από θεούς σε ανθρώπους και το ανάποδο.

Όλα τα άλλα είναι σκουπίδια σκέψεων που αποδίδονται από σκουπίδια μυαλά, απλά επειδή πουλάνε στα εκπαιδευμένα σε ανοησία πόπολα των χωρών… Και βεβαίως και στην χώρα μας που αντιγράφει, έστω και καθυστερημένα, όλες αυτές τις «λαϊκές» εκπομπές που κρύβουν τις πομπές των ανθρώπων κάτω από το χαλί όπως οι γάτες, μέχρι να μυρίσει το πτώμα και να μην το αντέχουν…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης