ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Οφείλει να ψάξει καλύτερα η ΕΛ.ΑΣ. αν η εν ψυχρώ άγρια δολοφονία/ συμβόλαιο θανάτου του μαχητικού δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ συνδέεται τελικώς με το πολυπλόκαμο και ισχυρό κύκλωμα παιδεραστίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Που αποκαλύπτεται τώρα ένα παρακλάδι του με την συγκλονιστική υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Είναι καταγεγραμμένο τι είχε δηλώσει σε τηλεοπτικό σταθμό για την υπόθεση Λιγνάδη λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του.

Φαίνεται είχε αγγίξει ισχυρά πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διότι ενθυμούμαι τα περισσότερα δημοσιεύματα μιλούσαν και προεξοφλούσαν για σχέσεις και δοσοληψίες του με την λεγόμενη Greek mafia.

Ισχυρισμός που κατά την γνώμη μου προσβάλλει την μνήμη του.

Οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής βρίσκονται ακόμη στο σκοτάδι παρά τις προσχηματικές υποσχέσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάκη Θεοδωρικάκου, στη χήρα σύζυγο του.

Καμία τηλεοπτική εκπομπή δεν τόλμησε να προχωρήσει σε βάθος ουσιαστική δημοσιογραφική έρευνα.

Αποτελεί καθολική απαίτηση της κοινωνίας αλλά και της οικογενείας του η άμεση εξιχνίαση της εκτέλεσης του αείμνηστου ανυποχώρητου Γ. Καραϊβάζ που κοσμούσε τη δημοσιογραφία.

Διότι υπάρχει υπόνοια συγκάλυψης και αρχειοθέτησης της υπόθεσης αυτής.

Ότι δε θα φθάσουν οι Αρχές στους δολοφόνους και ηθικούς αυτουργούς της πληρωμένης εκτέλεσης του Γ. Καραϊβάζ, το στόμα του οποίου ήθελαν να κλείσουν.

Είτε εκτελέσθηκε, λοιπόν, διότι άγγιξε την υπόθεση παιδεραστίας που αφορά τους επίσημους διακινητές που τροφοδοτούσαν τον Λιγνάδη, συγγενείς πολιτικών προσώπων, με ανήλικα προσφυγόπουλα και άλλους σημαίνοντες, είτε από το οικονομικό έγκλημα ενόψει της κλήσης του στον Ανακριτή.

Η εκτίμησή μου είναι ότι διάφοροι κυβερνητικοί κύκλοι επιδιώκουν αυτή η υπόθεση να ξεχαστεί.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος ΑΠ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης