ΤΟΥ Ν. Ι. ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ.

Η Νέα Δημοκρατία κούνησε το δάκτυλο. Γενικά. Κυρίως στους ανεμβολίαστους. Κανείς δεν τους είπε –πως έστω επικοινωνιακά- όταν κουνάς τον δείκτη τα υπόλοιπα τρία (δάκτυλα) δείχνουν (μαζεμένα) την ενοχή προς τον εαυτό σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είχε γράψει ο Σεφέρης, «η Ελλάδα έχει γίνει η χώρα των παράλληλων….μονολόγων». Στο κάτω κάτω θα δεχτώ δέκα παρατηρήσεις, εκατό ύβρεις κάτω στις αναρτήσεις, και διακόσιες «συγκομιδές»  , για να με τοποθετήσουν στο τσουβάλι Τσίπρα, στο σακί ΚΙΝΑΛ, στο καφάσι Βελόπουλου ή, σε κάποια άλλα άδεια πολιτικά τελάρα. ΑΔΙΑΦΟΡΩ! Διότι , πραγματικά, ο δημοσιογράφος οφείλει και πρέπει να είναι ενοχλητικός απέναντι στους κυβερνώντες και να γνωρίζει πως η ψυχή της αλήθειας είναι η δημοσιογραφία. Αλλά ΜΟΝΟΝ αυτής.

Ο Μητσοτάκης επικοινωνιακά είναι ο Ιησούς του Τσίπρα (Θεέ μου συγχώρα με). Τον ανασταίνει, όπως Ο Θεάνθρωπος τον Λάζαρο. Διότι δεν γνωρίζει πως τελικά στην επικοινωνιακή πολιτική, στην κεντρική πολιτική σκηνή, οι άνθρωποι τελικά ΔΕΝ θυμούνται ούτε τι τους έκανες, ούτε τι τους είπες, ούτε πως και πόσο τους χρέωσες. Θυμούνται, ωστόσο, πώς τους έκανες ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ….

Ο Κούλης με έκανε να αισθάνομαι (-εται) ο ανεμβολίαστος τον εμβολιασμένο ως μίασμα. Πιθανώς και το αντίστροφο. Με έκανε να θυμώσω με το παιδί μου , το οποίο έκανε εμβόλιο διότι ΕΙΝΑΙ αθλητής. Δίχασε την κοινωνία και όχι μόνον. Δίχασε συγγενείς, άναψε τη θρυαλλίδα σε αδέλφια, χώρισε οικογένειες. Με το επικοινωνιακό σύστημά του, με τις τηλεκατευθυνόμενες ντιρεκτίβες σε όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, εκτός από ΒΟΡΑ της κοινωνίας,  έγινα ξαφνικά ένας αλήτης, ρουφιάνος….ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πάρτι συνεχίζεται. Διαρκώς κι αενάως. Συνεχώς και διαχρονικώς. Τα δελτία βαράνε (όχι οι….Τούρκοι), τα ΜΜΕ μπουμπουνίζουν (όχι οι σεισμοί), κι ενώ μετά από τόσες πυρκαγιές είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΟ πως η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ από πλημμύρες , πως από πυρόπληκτους θα έχουμε και πνιγμένους, στις πρώτες βροχές, ασχολούμαστε με την τρίτη δόση, με τα εμβόλια στις μικρές ηλικίες, στα παιδιά, στους αρνητές. ΛΕΣ και είναι ο Κούλης σε μία Παγκόσμια διατεταγμένη Υπηρεσία. Σε ένα σενάριο που θα το μάθουμε αύριο , όπως μετά τον covid 19 μάθαμε για την ταινία (περιορισμένης σημασίας στην κυκλοφορία της to 2019)το Contagion.

Ξέρεις, Κυριάκο μου. Λένε οι διεθνείς management πως το πιο σημαντικό είναι να ακούς αυτό που δεν ΛΕΓΕΤΑΙ. Το λένε, όμως, για το big boss. Για σένα. Εσύ ανέτρεψες κι ανέστρεψες τους όρους. Τώρα ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ξέρει αυτό που δεν λέγεται και το πράττεις. Είναι κάτι-πως να στο πω- όπως χαιρέτησες την κούκλα στην Θεσσαλονίκη κι ευχήθηκες στα παιδάκια ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στην έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Κι επειδή τα κακά νέα ταξιδεύουν γρήγορα Κυριάκο μου, θα τα έχεις. Συντόμως. Το μόνο που σε σώζει είναι ότι ανάστησες νεκρούς. Μεταξύ των οποίων και τον Βελόπουλο τον….Αγιορείτη που  εφηύρε επιστολές του Ιησού….. Για συγκυβέρνηση εννοώ Κούλη μου. Καληνύχτα Κυριάκο.

Με τιμή στην αυτονομία σου και εκτίμηση στις (Mister Bean) αντιδράσεις σου. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης