Τι μας λέει και η τελευταία έρευνα της Κάπα Research; Μας λέει αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Καταρχήν, ότι όλοι ξέρουμε να διαβάζουμε εφημερίδες. Κι όταν η Siemens λέει και μάλιστα το αποδεικνύει, με κινήσεις χρημάτων σε λογαριασμούς σκοτεινούς, ότι λάδωνε και τα δύο μεγάλα κόμματα γιατί «λειτουργούσε θεσμικά», για να εξασφαλίσει τις δουλειές της (δεν ήταν δηλαδή ιδεολογικοί οι λόγοι για τους οποίους έδινε τα χρήματα), το καταλαβαίνουμε όλοι.

Μόνον ο Λ. Ζαγορίτης νομίζει ότι μπορεί να κάνει προπαγάνδα για αφελείς και να δηλώνει ότι χειροπιαστά στοιχεία υπάρχουν μόνον για άλλα κόμματα. Όχι για τη ΝΔ. Δηλαδή ο μόνος Έλληνας που δεν ξέρει να διαβάζει εφημερίδες είναι ο Λ. Ζαγορίτης. Βέβαια, επειδή και εκείνος ξέρει να διαβάζει εφημερίδες, υποθέτουμε ότι υποτιμά και εμάς και τη νοημοσύνη μας. Γι’ αυτό και λέω ότι κάνει προπαγάνδα για αφελείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την άποψη του Λ. Ζαγορίτη, μόνον όποιος έχει ομολογήσει (και ο Τσουκάτος έχει ομολογήσει) πιάνεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση. Ο υπουργός, που ακόμα δεν έχει ομολογήσει ότι εμπλέκεται στο γνωστό ταξίδι με τον κ. Χριστοφοράκο και όλους τους «εκτελεστικούς» συνεργάτες του επί θεμάτων χρηματοδότησης κομμάτων, δεν αποτελεί χειροπιαστό στοιχείο. Προφανώς, η ομολογία πρέπει να περιλαμβάνει και το πιάσιμο με το χέρι των μετρητών. Οπότε, μέχρι να έχουμε και τέτοια ομολογία από τον «υπουργό», δεν θα αποτελεί χειροπιαστό στοιχείο. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης