Το φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα παρά το γεγονός ότι ο εθνικός μας αγώνας δεν προσμετρά στο WRC αλλά στο ERC. Αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τους αριθμούς και την απήχηση που έχει σε παγκόσμιο επίπεδο με κύριο χαρακτηριστικό την περυσινή τηλεοπτική του κάλυψη.

Συγκεκριμένα πάνω από 32 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν τον αγώνα (που προσμετρούσε επίσης στο ERC) και τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν πως φέτος το νούμερο αυτό θα αυξηθεί σημαντικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θεατές θα μπορούν από το κινητό τους τηλέφωνο να παρακολουθήσουν την εκκίνηση αλλά και ειδικές διαδρομές!

Ειδική ενότητα για το Ακρόπολις
Για το λόγο αυτό το zougla.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site στην Ελλάδα (σύμφωνα με τα στοιχεία Αποθηκεύστε την ενότητα για το «Ακρόπολις» προκειμένου να ενημερώνεστε συνεχώς για τον εθνικό μας αγώνα… του alexa.com) θα καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγώνα προκειμένου οι φίλαθλοι σε όποιο σημείο και να βρίσκονται να έχουν άμεση ενημέρωση. Συγκεκριμένα οι αναγνώστες – φίλαθλοι – φίλοι των αγώνων, θα μπορούν να ενημερώνονται από την ειδική ενότητα που έχει φτιαχτεί μόνο για τον SEAJETS ράλι Ακρόπολις.

Για να επισκεφτούν την ενότητα μπορούν να το κάνουν από την κεντρική σελίδα όπου πατώντας πάνω στο ειδικό μπάνερ θα τους μεταφέρει στην ενότητα με ειδήσεις μόνο για το Ράλι Ακρόπολις. Επιπλέον ίδιο μπάνερ θα υπάρχει και στην ενότητα Auto Moto. Ωστόσο για να μην… ψάχνεστε μπορείτε να σώσετε το link (http://www.zougla.gr/automoto/acropolis/main) και με το που ανοίγετε το internet να σας πηγαίνει αυτόματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζωντανή κάλυψη της εκκίνησης
Από εκεί και πέρα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά σε πρότυπα τηλεοπτικής κάλυψης την εκκίνηση το Σάββατο το μεσημέρι στις 15:00 ΜΟΝΟ στο zougla.gr. Η σύνδεση με την Ακρόπολη θα γίνει στις 14:30 και η κάλυψη θα περιλαμβάνει όλα τα πληρώματα ξένα και ελληνικά.

Επιπλέον, θα καλύψουμε άλλες δύο ειδικές διαδρομές της Κυριακής σε live streaming τις οποίες θα κάνουμε γνωστό τις επόμενες ημέρες. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας θα μπορεί όπου και να βρίσκεται να παρακολουθήσει είτε την εκκίνηση είτε κάποια ειδική διαδρομή!

Όσο περιμένεις να περάσουν τα αγωνιστικά μπορείς να ενημερώνεσαι για το τι γίνεται στο σύνολο του αγώνα!

24ωρη… κάλυψη!
Η κάλυψη θα γίνει με το ειδικευμένο τεχνικό επιτελείο του zougla.gr και με βαν τηλεοπτικών μεταδόσεων (στην εκκίνηση). Η βασική δημοσιογραφική ομάδα θα αποτελείται από τέσσερις αυτοκινητιστικούς συντάκτες που θα ενημερώνει για τα… πάντα και σε πραγματικό χρόνο ενώ για παν ενδεχόμενο θα υπάρχει και στήριξη από την δημοσιογραφική ομάδα του zougla.gr σε 24ωρη βάση!

Για να δείτε και να ενημερώνεστε από την ειδική ενότητα του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις πατήστε ΕΔΩ

Όσοι θέλετε να μας στέλνετε ενημέρωση για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αγώνα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το εξής e mail: automoto@zougla.gr

Λουκάς Παπαλάμπρος: Συντάκτης με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου. Γράφει για οτιδήποτε έχει ρόδες και καίει καύσιμο!!! Ειδικά τώρα με το Ακρόπολις θα βάλει φωτιά στο πληκτρολόγιο...
Στάθης Πετρόπουλος: Γράφει για αγώνες από τότε που οι αθλητικές εφημερίδες πουλούσαν σαν τρελές! Ασχολείται με αγώνες από τότε που ξεκίνησε την δημοσιογραφία ενώ είναι και συμπαρουσιαστής της εκπομπής 'Πάνω από τα Όρια'. Ξεχνιέται μόνο όταν είναι η ώρα του φαγητού!
Μάνος Ράλλης: Χρόνια στο... κουρμπέτι θα κυνηγά τα πληρώματα για δηλώσεις. Θα τον δείτε σίγουρα κάπου στην Ακρόπολη και στις ειδικές διαδρομές. Όχι με... κουστούμι (όπως στη φωτογραφία) αλλά με την ανάλογη ενδυμασία για αγώνα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!
Βασίλης Σαρημπαλίδης: Ο παρουσιαστής της εκκίνησης του Ράλι Ακρόπολις όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη. Γράφει για αγώνες εδώ και 15 χρόνια ενώ έχει ένα δικό του εκκεντρικό... καυστικό στυλ. Αν δεν βρίσκεται σε κάποια ειδική του Ακρόπολις θα... λιώνει στο πληκτρολόγιο!
Κώστας Αντζάς: Ο παραγωγός και υπεύθυνος για την τηλεοπτική μετάδοση της εκκίνησης του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις. Αυτός θα φροντίσει για την καλύτερη δυνατή κάλυψη που θα γίνει το Σάββατο κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Άρρωστος... με τα αυτοκίνητα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης