Το χρονικό διάστημα 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το ράλι Ακρόπολις, αγώνα που προσμετρά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη. Σε αυτόν αναμένεται να δώσουν το «παρών» κορυφαίοι οδηγοί με αυτοκίνητα «τέρατα» που κάνουν τους θεατές να… παραληρούν και οι οποίοι τις μέρες του αγώνα «οργώνουν» τις ειδικές για να απολαύσουν τα εντυπωσιακά περάσματα.

Στον εθνικό μας αγώνα είναι γνωστό πως ελάχιστοι Έλληνες μπορούν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα και μάλιστα σε επίπεδο γενικής κατάταξης. Για φέτος οι πληροφορίες της zougla.gr θέλουν τον Λάμπρο Αθανασούλα να εμφανίζεται και πάλι στο ράλι Ακρόπολις και μάλιστα με αυτοκίνητο που είναι σίγουρο πως θα προσελκύσει τους θεατές που θα έχουν να περιμένουν ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ύψος των χορηγιών, που ελπίζουμε να είναι ιδανικό για να υπάρξει και μία καλή εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι ο Λάμπρος Αθανασούλας έχει λάβει μέρος πέντε φορές στο Ακρόπολις και έχει καταφέρει το 2009 να τερματίσει στην 8η θέση της γενικής. Τα αυτοκίνητα με τα οποία έχει συμμετάσχει είναι τα Ford Fiesta S1600, Subaru Impreza Group N (2 φορές), Skoda S2000 και Ford Fiesta WRC. Βλέποντας τα αγωνιστικά των προηγούμενων ετών, μπορεί ο καθένας να καταλάβει πως και φέτος το όχημα που θα επιλεγεί θα είναι κορυφαίων προδιαγραφών, το οποίο αναμένεται να μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης