Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις μετά το τέλος του αγώνα. 

1    BREEN Craig – MARTIN Scott    PEUGEOT 208 T16 R5
«Περίεργος καιρός. Ήταν μια καταστροφή, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τον καιρό. Δεν ξέρω αν ήταν σωστή η απόφαση να ακυρωθούν οι υπόλοιπες ειδικές, επειδή δεν ήμουν εκεί. Είναι απογοητευτική απόφαση, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2    KAJETANOWICZ Kajetan – BARAN Jaroslaw    FORD Fiesta R5
«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Όλα είναι τώρα τέλεια και όμορφα! Είναι σπουδαίο συναίσθημα το να είσαι Πρωταθλητής Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τίτλο». 

6    TARABUS Jaromir – TRUNKAT Daniel    SKODA Fabia S2000
«Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Δεν ξέρω για την ασφάλεια των ειδικών. Σίγουρα ο αγώνας είναι ωραίος, αλλά ίσως να είναι λάθος η εποχή. Έμοιαζε με ό,τι έγινε στην Κορσική. Λυπάμαι για τον Breen – ήταν πολύ γρήγορος σήμερα και ήρθε κοντά στη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε πιο κοντά στο βάθρο. Όμως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

8    TLUSTAK Antonin – KUCERA Ladislav    SKODA Fabia S2000
«Το πρώτο σκέλος δεν ήταν τέλεια σχεδιασμένο, επειδή είναι πολύ δύσκολο για το ERC να ξεκινήσει έναν αγώνα με τόσο μεγάλη ειδική και έπειτα από αυτό να αγωνίζεσαι και σε νυχτερινή. Επίσης, σήμερα υπήρχαν τέσσερις ειδικές χωρίς service, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για όλους. Νομίζω ότι την επόμενη φορά πρέπει να υπάρχει καλύτερο ωράριο. Από την αρχή αυτό που είχε σημασία ήταν η επιβίωση. Από αυτήν την άποψη είμαστε ικανοποιημένοι με την 8η θέση, επειδή πάνω από όλα τερματίσαμε». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

9    JEETS Raul – TOOM Andrus    FORD Fiesta R5
«Ο αγώνας ήταν μικρός -όπως και η εμπειρία-, αλλά συναντήσαμε όλες τις πιθανές συνθήκες που θα μπορούσαμε. Νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να επιτεθούμε, αλλά οι ειδικές ακυρώθηκαν. Αισθανόμαστε ότι έχουμε αφήσει κάτι στη μέση, επειδή είχαμε μία ευκαιρία για την 5η θέση. Όμως τώρα είμαστε 6οι, και αυτό είναι το αποτέλεσμα».

10    ATHANASSOULAS Lambros – ZAKCHEOS Nikolaos    SKODA Fabia R5
«Από την αρχή του αγώνα δε μας ενδιέφερε τόσο πολύ η θέση που θα βρισκόμασταν, αλλά οι χρόνοι που θα πραγματοποιούσαμε. Οι χρόνοι μας ήταν πολύ καλοί απέναντι σε εξαιρετικούς αντιπάλους που έχουν κατακτήσει τίτλους. Με δεδομένο ότι αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας για εμάς με το αυτοκίνητο, το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Βέβαια, δεν το χαρήκαμε όσο θα θέλαμε σε αγωνιστικά χιλιόμετρα, όμως ήταν σωστές τόσο η μείωση της χθεσινής ειδικής όσο και η ακύρωση του υπόλοιπου σκέλους. Ευχαριστούμε πολύ το Lascaris Foundation για την ευκαιρία που μας έδωσε».

11    BUTVILAS Dominykas – HELLER Kamil    SUBARU Impreza WRX STI
«Ανυπομονούσαμε για τις υπόλοιπες ειδικές διαδρομές, αλλά ο αγώνας μίκραινε όλο και περισσότερο. Αλλά, εφόσον πρόκειται για θέματα ασφαλείας, ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει». 

12    BOTKA David – SZELES Peter    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, και αυτό επετεύχθη! Θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα μετά την ποινή μας στην Κύπρο για μια παρεξήγηση με τα ελαστικά. Στην τελευταία ειδική η απόδοσή μας ήταν εξαιρετική. Μετά τις αναγνωρίσεις πιστεύαμε ότι αυτή ήταν η ειδική που θα μπορούσαμε να σημειώσουμε αυτήν την επίδοση και οδηγήσαμε στο όριο». 

14    KIRKOS Lambros – POLYZOIS Giorgos    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Το μόνο που έχουμε να κρατήσουμε από αυτόν τον αγώνα είναι η κατάκτηση του τίτλου. Οι συνθήκες ήταν περίεργες, καθώς δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτές. Συγχαρητήρια στον Λάμπρο Αθανασούλα για την επίδοσή του, καθώς επίσης σε όλα τα πληρώματα του αγώνα».

 16    SERDERIDES Jourdan – MICLOTTE Frederic    CITROEN DS3 R5
«Ο αγώνας τελείωσε, και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι το καλύτερό μας αποτέλεσμα σε ένα διεθνή αγώνα, και φυσικά στο ERC. Έχουμε βελτιωθεί πολύ, αλλά ακόμη υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Δεν είχαμε προβλήματα, με εξαίρεση το καλώδιο του κιβωτίου στο shakedown. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, και είναι κρίμα που τελείωσε με αυτόν τον τρόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης