Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην εκκίνηση του ράλι Ακρόπολις σχολιάστηκε με ποικίλους τρόπους. Άλλοι το είδαν θετικά άλλοι αρνητικά… Το αποτέλεσμα όμως είναι πως ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του στον εθνικό μας αγώνα δείχνοντας πως τελικά το “Ακρόπολις”  είναι κάτι παραπάνω από αγώνας και… μετράει, όχι στην χώρα μας αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, σχεδόν 40 χρόνια είχε να εμφανιστεί Πρωθυπουργός της χώρας σε εκκίνηση του αγώνα. Τελευταία φορά ήταν με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή. Έκτοτε είχαμε δει, το 2005 στην σούπερ ειδική διαδρομή που είχε διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια… Από εκεί και πέρα όσες φορές και να προσκλήθηκαν Πρωθυπουργοί της χώρας δεν το έπραξαν θεωρώντας πως δεν έχει νόημα να εμφανιστούν σε μία εκδήλωση που απευθύνεται σε κόσμο που έχει το μυαλό του στα… γκάζια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δίνει την εκκίνηση…


Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ράλι Ακρόπολις είναι, είτε το θέλουμε είτε όχι, ένα “προϊόν” που διαφημίζει την Ελλάδα σε περισσότερες από 150 χώρες. Καθόλου τυχαίο λοιπόν πως σε όλες τις άλλες χώρες που περνά το WRC (παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι), χρόνια τώρα, οι Πρωθυπουργοί κάνουν την εμφάνισή τους…

Δείτε το video (από 07:52) όπου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δίνει την εκκίνηση

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης