Το Ράλι Ακρόπολις είναι ένα από τα πιο δύσκολα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Τα πληρώματα των ομάδων, εκτός από τις δύσκολες διαδρομές, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας αυτή τη περίοδο, με τη ζέστη να είναι ένας ακόμα αντίπαλος.

Η καμπίνα των αγωνιστικών αυτοκινήτων είναι πραγματικά καυτή, αφού είναι γνωστό ότι δεν διαθέτουν κλιματισμό, ούτε μπορούν να ανοίξουν τα παράθυρα. Για να αντιμετωπίσουν την ζέστη, οδηγοί και συνοδηγοί κάνουν ειδική προετοιμασία, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Φυσικά, οι παλαιότεροι έχουν ζήσει την εμπειρία και ξέρουν πώς να χειριστούν το πρόβλημα αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους νεότερους όμως, που συμμετέχουν πρώτη φορά στο Ράλι Ακρόπολις, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγιών Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, ετοίμασε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες. Τους κάλεσε στο κέντρο φροντίδας «Loutraki Thermal Spa», προκειμένου να κάνουν σπα, χαμάμ και σάουνα, με θερμοκρασία που έφθανε τους 40 βαθμούς Κελσίου. Τα πληρώματα δέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόσκληση και όπως τόνισαν, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία που θα τους βοηθήσει στον αγώνα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ εικόνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης