Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο μήνας ξεκινά σήμερα ή καλύτερα το καλοκαίρι αν προτιμάτε με Ράλι Ακρόπολις, του οποίου η Εκκίνηση από την Ακρόπολη στις 11.00 και μετά… Μαρκόπουλο για την υπερειδική διαδρομήεκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00. Τα πληρώματα θα παρελάσουν από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και μετά θα κατευθυνθούν στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου.

Η υπερειδική διαδρομή θα ανοίξει την αυλαία του 3ου εφετινού αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, ενώ θα πλαισιώσει και μια σειρά ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Στο πλαίσιο της υπερειδικής, μερικές από τις παράλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά είναι τα παιχνίδια με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα κλίμακας 1:10 σε μικρογραφία της πραγματικής πίστας, τα μεγάλα φουσκωτά και πολλές άλλες εκπλήξεις, ενώ για όλη την οικογένεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργεί έκθεση αγωνιστικών και ιστορικών αυτοκινήτων.

Ο ιππόδρομος θα φιλοξενήσει την υπερειδική του Ακρόπολις μετά από 11 χρόνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανά ζεύγη…

Θυμίζουμε ότι στην υπερειδική διαδρομή τα πληρώματα θα αγωνίζονται κατά μέτωπο ανά ζεύγη, με Τα εισιτήρια κοστίζουν 14 ευρώ…παράλληλη αφετηρία, και θα τερματίζουν στο σημείο εκκίνησής τους έχοντας καλύψει το πλήρες μήκος των 2,6 χιλιομέτρων της διαδρομής.

Ο Ιππόδρομος Μαρκόπουλου διαθέτει 4.000 δωρεάν θέσεις πάρκινγκ για το κοινό. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται διαδικτυακά στην τιμή των 10 ευρώ μέσω του ticketmaster.gr και η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά 12 ετών και ΑμεΑ. Εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του Ιπποδρόμου, στην τιμή των 14 ευρώ, από τις 13.30.


Διαβάστε επίσης:
Ξεκινά το Ράλι Ακρόπολις

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης