Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, εμπλούτισε ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες εκδόσεις για τα μοντέλα της, παρουσιάζοντας τη νέα –και κορυφαία- έκδοση Tributo Italiano.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη αφορά τόσο τα SUV της μάρκας, Tonale και Stelvio αλλά και το σεντάν Giulia, αποτίοντας φόρο τιμής στην ιταλική προέλευση της φίρμας, προσφέροντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά στα μοντέλα, αλλά και πλουσιότερο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπαμε και προηγουμένως, η νέα έκδοση Tributo Italiano αποτελεί την κορυφαία προσφερόμενη έκδοση και έρχεται αποκλειστικά στα τρία χρώματα που απαρτίζουν την ιταλική σημαία: Πράσινο – Κόκκινο – Λευκό, σε συνδυασμό με μαύρη οροφή για λόγους διχρωμίας.

Έπειτα, υπάρχει και μία νέα μαύρη μάσκα, νέες ζάντες αλουμινίου (20άρες στη Tonale, 19άρες στη Giulia και 21 ιντσών στην Stelvio) στις οποίες ξεχωρίζουν οι έντονες δαγκάνες φρένων Brembο. Μάλιστα η ιταλική σημαία κοσμεί και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών ενώ για πρώτη φορά η Tonale έχει βαμμένο όλο το κάτω μέρος της στο χρώμα του αμαξώματος.

Αλλαγές υπάρχουν όμως και στο εσωτερικό των τριών αυτοκινήτων όπου συναντάμε πλέον νέα σπορ καθίσματα με μαύρες διάτρητες επενδύσεις, κόκκινες ραφές, αλλά και ειδικό λογότυπο στα προσκέφαλα. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, διζωνικό κλιματισμό, ambient φωτισμό, αεριζόμενα και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι με αλουμινένια χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων αλλά και ηχοσύστημα 14 ηχείων της Harman Kardon με subwoofer.

Στα μηχανικά μέρη, δεν υπάρχουν αλλαγές και έτσι παραμένει η μεγάλη γκάμα κινητήρων που ισχύει ήδη για τα μοντέλα. Από τις PHEV εκδόσεις μέχρι και τις τετρακίνητες Q4, ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες όλων.

Τέλος, να αναφέρουμε πως τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης