Τα γράφει με το όνομά τους ο
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

saribal@otenet.gr

Πριν από τέσσερις περίπου μήνες στην εκπομπή «Μπιπ Μπιπ», την οποία παρουσιάζω στην τηλεόραση του zougla.gr είχα την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσω τον Κώστα Καββαθά. Δικαίως τότε ο μέντορας της ελληνικής δημοσιογραφίας αυτοκινήτου μου παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας γι’ αυτά που τον “έτρωγαν” και ήθελε να τα πει δημοσίως. Το έπραξε στην μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα της Ελλάδας και σε έναν δημοσιογράφο αναγνωρισμένο από την Ένωση Συντακτών (ΕΣΗΕΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι γνωστό πως ο Κώστας Καββαθάς δε δίνει συνεντεύξεις και το γεγονός ότι το έκανε φαίνεται πως ενόχλησε αρκετούς. Σε κάθε περίπτωση δικαιωθήκαμε και αυτό το εισπράξαμε γι’ ακόμα μία φορά και συγκεκριμένα στην πολύ καλή και χρήσιμη ημερίδα για τα 100 χρόνια αυτοκίνησης στην Ελλάδα που διοργάνωσε το περιοδικό Car & Driver. Εκεί, που είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσαμε, είδαμε διάφορους αξιόλογους ομιλητές και… ακούσαμε από ορισμένους γραφικούς για την περιβόητη και πολυσυζητημένη συνέντευξη. Χαρακτηριστικά άλλωστε και τα λεγόμενα ομιλητή ο οποίος παίρνοντας θέση στα περί… συνέντευξης σχολίασε για εμένα προσωπικά πως «δικαίως διαμαρτύρεται διερωτώμενος ο Στράτης: «Μα!, εκεί; Μα σαυτόν;».

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η αλήθεια πονάει. Δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα ότι στο zougla.gr, δεν κάνουμε στημένες συνεντεύξεις αλλά ούτε  καθοδηγούμε το πνεύμα και το ύφος της συνέντευξης με το… κατά πόσο μας βολεύει. Απλά γράφουμε ή μεταφέρουμε την πραγματικότητα και την αλήθεια, ΓΥΜΝΗ.

Τώρα, το αν αυτή πονάει και τσούζει σίγουρα δε φταίμε εμείς. Η λάσπη που κάποιοι ξέρουν να δημιουργούν και να επικαλούνται να είστε σίγουροι πως δε μας αγγίζει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Υ.Γ. Και στην… τελική για να μας εμπιστευτεί ο Κώστας Καββαθάς (νομίζω πως δεν μπορείτε να τον αμφισβητήσετε) κάτι περισσότερο θα γνωρίζει… Τι λέτε;

 

Παρακολουθήστε παρακάτω τη συνέντευξη του Κώστα Καββαθά

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης