Τους τελευταίους μήνες ζούμε έντονα στην Ελλάδα την εποχή του «downsizing». Δηλαδή, οι περισσότεροι σκέφτονται να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο με χαμηλό κυβισμό και αρκετά άλογα.

Στην Αμερική, όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν συνεχώς αυτοκίνητα-τέρατα με εξωπραγματικές ιπποδυνάμεις και κυβισμούς που ούτε κατά διάνοια δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ένας μέσος Έλληνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά σειρά είχε ένα αυτοκίνητο τύπου «Pick Up» που φέρει την ονομασία «F -150 Harley Davidson» και παράγεται από την Ford. To συγκεκριμένο κινείται από ένα 8κύλινδρο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 6.2 λίτρων που αποδίδει 411 ίππους και έχει ελκυστική ικανότητα που φτάνει ακόμα και τους 5 τόνους. Η έκδοση Harley Davidson είναι εφοδιασμένη με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων που κάνει πιο άνετη τη ζωή του οδηγού και προσφέρει καλές επιδόσεις.

Το F-150 είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο και ασημί, και εντυπωσιάζει όχι μόνο με τον τεράστιο όγκο του, αλλά και με τις λεπτομέρειες που έχει, όπως οι ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, τα λογότυπα της Harley και φυσικά το εσωτερικό. Η καμπίνα που θυμίζει υπερπολυτελή SUV μπορεί να αφήσει με ανοιχτό το στόμα ακόμα και τον πλέον απαιτητικό πελάτη, δείχνοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό το αυτοκίνητο – pick up.
 

Αυτό είναι το εσωτερικό του Ford F150 Harley
Davidson και όχι το εσωτερικό κάποιας… Porsche

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε και ελέω φορολογίας ένα τέτοιο όχημα δεν θα το δούμε ποτέ να περνά τα σύνορα της Ελλάδας…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης