Ένα από τα δύο σπορ μοντέλα που έχει στην γκάμα της η Nissan είναι το 370Z, το οποίο διατίθεται πλέον με καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού, νέες ρυθμίσεις στην ανάρτησή του αλλά και με ανανεωμένη εμφάνιση.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, οι κυριότερες αλλαγές του 370Ζ αφορούν στο σασί, τόσο στις εκδόσεις κουπέ όσο και σε αυτές του Roadster, με στόχο να ενισχυθεί η οδηγική άνεση και ο χειρισμός του σε υψηλές ταχύτητες. Το νέο σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών βελτιώνει την ασφάλεια ακόμη περισσότερο, ενώ η κάμερα οπισθοπορείας, που έχει  ενσωματωθεί στο σύστημα Nissan Premium Connect (με δορυφορική πλοήγηση), κάνει το παρκάρισμα του αυτοκινήτου πιο εύκολη υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν τη βελτίωση της απομόνωσης του θορύβου κύλισης στην Coupé έκδοση, ενώ οι εκδόσεις  με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, τόσο του Coupe όσο και του Roadster, έχουν πλέον και τη λειτουργία «χιονιού», προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη πρόσφυση, όταν το όχημα ξεκινήσει σε πάγο και χιόνι. Η τιμή του ιαπωνικού μοντέλου ξεκινά από τα 70.000 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης