Ο James Muir θα αναλάβει τα ηνία της SEAT από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 καθώς ο Erich Schmitt θα αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Ο 50χρονος James Muir γεννήθηκε στο Liverpool της Αγγλίας, σπούδασε Ευρωπαϊκό Marketing, ενώ από τη μέχρι τώρα πορεία του έχει αποκτήσει βαθειά γνώση στο τομέα της βιομηχανίας αυτοκινήτου. Από το 1994 έως τα μέσα του 2001 κατείχε διάφορες θέσεις στη Ford Αγγλίας, με τελευταία αυτή του Διευθυντή Marketing. Αργότερα προσελήφθη στη Mazda Ευρώπης σαν Γενικός Διευθυντής. Το 2003 ήταν υπεύθυνος Πωλήσεων και Marketing για τη Mazda Ευρώπης ως αντιπρόεδρος. Τέλος το 2005 ανέλαβε τη προεδρία της Mazda Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εν-ενεργεία πρόεδρος της SEAT Erich Schmitt εντάχθηκε στο δυναμικό της SEAT το 2006. Υπό τη καθοδήγησή του η εταιρεία παρουσίασε σημαντικές βελτιώσεις στο τομέα παραγωγής. Επίσης, ήταν υπεύθυνος για τη διεύρυνση των μοντέλων της ισπανικής εταιρείας με το λανσάρισμα του νέου Exeo εισάγοντας την σε ένα νέο τομέα της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Martin Winterkorn, Πρόεδρος του Ομίλου Volkswagen, ευχαρίστησε τον Erich Schmitt για την επιτυχημένη πορεία υπογραμμίζοντας τη θετική εξέλιξή της υπό τη προεδρία του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης