Aκόμα δεν μπόρεσε καλά καλά να κερδίσει τον πρώτο του φετινό αγώνα ο περσινός πρωταθλητής, και τα ΜΜΕ τον πυροβόλησαν. Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισαν τη νίκη του τυχερή, αφού, εάν δεν εγκατέλειπε ο Vettel, ο Βρετανός δεν θα είχε καμιά πιθανότητα να κερδίσει.

«Δεν γίνεται να έχω συνέχεια τύχη» είπε Jenson Button «Κάποιοι χαρακτήρισαν τη νίκη μου τυχερή, όμως δεν μπορεί να είμαι πάντα ο τυχερός. Απλώς στον συγκεκριμένο αγώνα έκανα σωστή επιλογή, τη σωστή στιγμή, και βγήκε. Ο Vettel είχε το πιο γρήγορο αυτοκίνητο, αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει, γιατί δεν είναι το ίδιο αξιόπιστο. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε το πιο γρήγορο μονοθέσιο, όμως μαζεύουμε  όπου μπορούμε βαθμούς και σύντομα πιστεύω ότι θα είμαστε και εμείς το ίδιο γρήγοροι. Θα ήθελα φέτος να υπερασπιστώ τον τίτλο μου, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Εάν φυσικά τα κατάφερνα, θα ήταν κάτι απίστευτο και μάλιστα με διαφορετικές ομάδες. Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μπροστά μας και η νίκη μας στην Αυστραλία μάς έχει ανεβάσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Button είναι ένας οδηγός που δεν «πετάει στα σύννεφα». Ξέρει τις δυνατότητες του και τις δυνατότητες αυτή τη στιγμή του μονοθεσίου του. Σίγουρα, όμως, να χαρακτηρίζουν τη νίκη του τυχερή είναι τουλάχιστον κακία, μια και ο Βρετανός το ρισκάρισε, αλλάζοντας ελαστικά για στεγνό οδόστρωμα, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι έτρεχαν με βρόχινα. Αν η νίκη του Βρετανού ήταν τυχερή, τότε αυτή του Alonso στο Μπαχρέιν τι πρέπει να ήταν; Απλώς δεν είναι αξιόπιστο το μονοθέσιο του Vettel και αυτό σίγουρα δεν είναι θέμα τύχης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης