Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα αποκαλυπτήρια της 4ης γενιάς του Nissan Micra, ενός αυτοκινήτου με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το συγκεκριμένο είναι ελαφρώς πιο μακρύ από το μοντέλο που κυκλοφορεί στους δρόμους, οριακά χαμηλότερο, ενώ το αυξημένο σε διαστάσεις μεταξόνιο δημιουργεί μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.



Η 4η γενιά του Micra θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την ήδη υπάρχουσα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Nissan αποκάλυψε ότι θα διατίθεται μόνο με κινητήρα 1.200 κ.εκ. αλλά σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η πρώτη θα αποδίδει 80 ίππους με τις εκπομπές ρύπων CO2 να αγγίζουν τα 115 γραμμάρια στο χιλιόμετρο. Από εκεί και πέρα, με την προσθήκη μηχανικού υπερσυμπιεστή θα υπάρξει μία ολοκαίνουρια έκδοση με απόδοση 98 ίππους και μόλις 95 γραμμάρια CO2 το χιλιόμετρο. Και στις δύο περιπτώσεις, ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο.

Στην ελληνική αγορά υπολογίζεται να κάνει την εμφάνισή του τον ερχόμενο Νοέμβριο, όπως, άλλωστε, και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης