Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Πολλές συζητήσεις γίνονται τους τελευταίους μήνες σχετικά με πιθανή αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Fiat Group Automobiles Hellas, της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Abarth, Alfa Romeo, Fiat και Fiat Professional στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη είναι θυγατρική της «μαμάς» εταιρείας και δραστηριοποιείται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχοντας πετύχει σημαντικά μερίδια αγοράς και χιλιάδες πωλήσεις.

Σε όλες αυτές τις φήμες, η zougla.gr δίνει ένα τέλος, βάζοντας στη θέση τους όλους αυτούς που θέλησαν για δικούς τους λόγους (και όχι μέσα από εταιρείες) να δημιουργήσουν κλίμα σε μία εταιρεία που έχει να δώσει πολλά αλλά και που πρόσφατα ανανέωσε το δίκτυό της και μάλιστα με συμβάσεις έως το 2016. Έτσι, και σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, η Fiat Automobile θα συνεχίσει κανονικά στην ελληνική αγορά και δεν θα υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τουλάχιστον για σημαντικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η είδηση την οποία διαβάζετε μόνο στη zougla.gr είναι σίγουρο πως θα βάλει τέλος στις όποιες φήμες υπάρχουν και θα αφήσει τα στελέχη της να λειτουργήσουν χωρίς άγχος και να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά στο χώρο του αυτοκινήτου που δοκιμάζετε σε μεγάλο βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε επίσης, ότι αυτή τη στιγμή, στην εταιρεία Fiat Group Automobiles Hellas γίνεται αναδιάρθρωση, προκειμένου να καταστεί βιώσιμη ενώ κενές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, θα καλυφτούν με νέα στελέχη. Σημαντικό ρόλο στην εταιρεία θα παίξουν και νέα μοντέλα που θα έρθουν άμεσα όπως είναι το Fiat 500L (αυτό που φτιάχνει και… καφέ), το Fiat Panda 4×4 κ.ά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης