Ο Sebastian Vettel δήλωσε ότι δεν τον ανησυχεί η αξιοπιστία του μονοθεσίου του.

«Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου μου, όσο για το ότι θα τρέξουμε τους επόμενους αγώνες με τους καθρέπτες μέσα από το αυτοκίνητο και το δικό μας μονοθέσιο θα χάσει μέρος της επίδοσής του.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Vettel, που έχασε δύο σίγουρες νίκες όταν εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη, επιμένει να λέει ότι δεν τον απασχολεί το εάν αντιμετωπίσει και πάλι προβλήματα.

«Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ομάδα και δεν νομίζω ότι ένα αδύναμο τμήμα της προκαλεί όλα τα προβλήματα. Τα προβλήματα ήταν και απλά και δύο στη σειρά, αλλά έτσι είναι η ζωή όπως και οι αγώνες. Σίγουρα δεν είναι καλό, και αν θες να αγωνίζεσαι για το πρωτάθλημα είναι καλύτερα να μη χάνεις από αυτά τα πράγματα. Από την άλλη, βέβαια, ήταν μόνο δύο αγώνες από ένα μακρύ πρωτάθλημα και έτσι δεν θεωρώ ότι έγινε μεγάλη ζημιά»

Πολλοί θεωρούν ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει προβλήματα αξιοπιστίας, τα οποία θα μπορούσε ίσως να λύσει, αν δεν έχανε το πρώτο μεγάλο τεστ της χρονιάς στη Βαλένθια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Δεν έχουμε μεγάλα προβλήματα με το αυτοκίνητο. Καμιά φορά σπάει κάτι ασήμαντο, που εξαιτίας του μπορεί να σπάσουν άλλα πέντε. Δεν είναι κάποιο μεγάλο πρόβλημα, που πρέπει να λύσουμε. Καταλάβαμε πολύ καλά τι έγινε και δεν έχουμε καμιά τέτοια έγνοια αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μαλαισία. Στο κάτω, κάτω θα μπορούσα να είχα γλιστρήσει και βγει από την πίστα -οπότε το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Και αυτό θα ήταν χειρότερο για μένα από το να πάθω ζημιά. Πιστεύω ότι έχουμε “κτίσει” ένα αυτοκίνητο στο όριο. Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να λύσουμε, ούτε πρόκειται να αντιμετωπίσουμε παρόμοια προβλήματα σαν του Μπαχρέιν και της Μελβούρνης. Τέτοια “σκατά” μπορούν να συμβούν κάθε στιγμή, οπότε συνεχίζουμε. Μπορεί, ίσως, αν, όμως… όλες αυτές οι υποθέσεις είναι πολύ ωραίες, αλλά δεν έγιναν.»

Τι άλλο να πει ο Vettel; Δύο αγώνες έχασε από κουτά και ασήμαντα μηχανικά λάθη. Αυτός, άλλωστε, ήταν ο μόνος που δεν έφταιγε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης