Το βραβείο «Μέγας Ήλιος», την κορυφαία διάκριση στη διοργάνωση Superbrands 2009-10, απέσπασε η εταιρεία «Αττικές Διαδρομές» για το Superbrand «Αττική Οδός», σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής. Η διοργάνωση αναδεικνύει και επιβραβεύει τους οργανισμούς (εταιρείες) που παρέχουν κορυφαία αγαθά και υπηρεσίες στο κοινό, όπως και τη συνεισφορά τους στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», Βασίλης Χαλκιάς, κατά την απονομή του βραβείο από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο ΜίχαλοΗ Αττική Οδός πρώτευσε στην κατηγορία Μεταφορές –Τηλεπικοινωνίες (ανάμεσα σε 75 συνυποψήφιες επωνυμίες) μία από τις 20 κατηγορίες του θεσμού. Το επιστέγασμα όμως της διάκρισης ήλθε με το βραβείο «Μέγας Ήλιος» που απονέμεται στην κορυφαία εταιρική επωνυμία που συγκεντρώνει την υψηλότερη συνολική βαθμολογία όλων, ανεξαρτήτως κατηγοριών. Η εταιρία “Αττικές Διαδρομές” κέρδισε την πρωτιά για την Αττική Οδό μεταξύ 3.000 εταιρικών επωνυμιών, ελληνικών και διεθνών, που είτε έχουν έδρα στην Ελλάδα είτε τα προϊόντα τους διατίθενται στην ελληνική αγορά. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας λειτουργίας Αττικές Διαδρομές Α.Ε., Βασίλης Χαλκιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οργανισμός Superbrands με έδρα το Λονδίνο, είναι μια ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής κορυφαίων επωνυμιών (brands) που αντιπροσωπεύουν προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ ο ομώνυμος θεσμός υλοποιείται κάθε χρόνο από το 1995 στη Μεγάλη Βρετανία και σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης