Απίστευτο και όμως… ελληνικό είναι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, και μάλιστα σε περίοδο που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα μας, μαζί και την αγορά του αυτοκινήτου. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι, κατά το χρονικό διάστημα 23-30 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί έκθεση αυτοκινήτου (όχι διεθνής) με έδρα το πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, από τις εταιρείες “Α. Γαλανόπουλος Διοργάνωση Εκθέσεων” και “Lamarco ΕΠΕ”.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, ανακοινώθηκε και… δεύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα, για την χρονική περίοδο 30 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου. Η συγκεκριμένη θα πραγματοποιηθεί από τις εταιρείες “ΕΧΡΑ”, “Future Promotions”, “Ιnfotainment” και “Σ. Τσομώκος ΑΕ”, αλλά σε διαφορετική τοποθεσία, και συγκεκριμένα στο εκθεσιακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo», στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύγχυση που προκλήθηκε μετά την δημοσιοποίηση ήταν πολύ μεγάλη. Από τη μια ο απλός κόσμος και από την άλλη οι εισαγωγείς – αντιπρόσωποι που βρίσκονται σε δίλημμα. Να σημειώσουμε ότι οι πρώτες εταιρείες διοργανώνουν την εν λόγω έκθεση κάθε δύο χρόνια (όποτε δεν διεξάγεται η διεθνής) και φέτος θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν η χρονιά της. Από την πλευρά των άλλων εταιρειών (EXPΑ κ.λπ.), υποχρέωσή τους ήταν να διοργανώνουν τη διεθνή έκθεση που, ενώ ήταν προγραμματισμένη για το 2009, τελικά δεν διεξήχθη, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, κάτι που θα γίνει ίσως το 2011.

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον σύνδεσμο εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων, ο οποίος δεν θέλησε να πάρει θέση για το ζήτημα, αλλά αρκέστηκε στο να δηλώσει, μέσω του κ. Πάτσιου, ότι αρκετά από τα μέλη του συνδέσμου (αντιπροσωπείες δηλαδή) δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος εξαιτίας της κρίσης που υπάρχει.


Ακούστε τι δήλωσε στη zougla.gr ο διευθυντής του ΣΕΑΑ, Δημήτρης Πάτσιος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης