Δείτε από κοντά το Land Rover που ταξίδεψε στον κόσμο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011, 11:08
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Δείτε από κοντά το Land Rover που ταξίδεψε στον κόσμο

Το αυτοκίνητο με το οποίο οι Άκης Τεμπερίδης και Βούλα Νέτου ταξίδεψαν τον γύρο του κόσμου σε… 1.177 ημέρες βρίσκεται από την 1η Φεβρουαρίου στο κέντρο διάδοσης επιστημών και μουσείο τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ. Το κέντρο αυτό, που βρίσκεται στο 6ο  χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης (απέναντι από το Mediterranean Cosmos), μπορούν να επισκεφθούν όσοι θέλουν να δουν από κοντά το ειδικά εξοπλισμένο Land Rover Discovery3.

Όσοι βρεθούν στο ΝΟΗΣΙΣ θα γνωρίσουν τη διαδρομή που ακολούθησε το ζευγάρι των Ελλήνων ταξιδιωτών και θα πάρουν μία γεύση από τις περιπέτειες που βίωσαν. Στο video wall που έχει στηθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τα βίντεο ημερολόγια που κινηματογραφούσαν κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους για το Internet,  αλλά και από παρουσιάσεις τους σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η αποστολή TheWorldOffroad κάλυψε συνολικά 167.500 χιλιόμετρα σε 67 χώρες και των πέντε ηπείρων και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από τριάμισι χρόνια. Η περιπέτεια ήταν πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα και μας μεταφέρει ένα αισιόδοξο μήνυμα, ιδιαίτερα σημαντικό για τους νέους ανθρώπους: ότι αξίζει να κυνηγήσει κάποιος ακόμη και τα πιο τρελά του όνειρα.. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 483000. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011, 11:08