Έφτιαξαν… κόλλυβα στον Κώστα Στεφανή

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011, 16:47
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Έφτιαξαν… κόλλυβα στον Κώστα Στεφανή

Το τελευταίο επεισόδιο για την τηλεοπτική σεζόν 2010 – 2011 της εκπομπής Traction θα μεταδώσει την ερχόμενη Κυριακή το MEGA. Ο Κώστας Στεφανής θα βγάλει… βόλτα με ένα Fiat Ducato του τρεις κορυφαίους σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο, με σκοπό να του.. μαγειρέψουν. Δυστυχώς όμως, το παστίτσιο που περίμενε θα έχει άλλη μορφή, που, όπως μάθαμε, θα είναι… κόλλυβα!

Δείτε το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπήςΑπό εκεί και πέρα, το μενού του τελευταίου Traction περιλαμβάνει test ride με τη θρυλική Vespa που επανέρχεται στο προσκήνιο αλλά και το νέο Kymco People. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί με ένα πρωτοποριακό θέμα (αποκλειστικές φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω), όπου το cabrio αυτοκίνητο το οποίο αναζητά ο παρουσιαστής για να φύγει διακοπές είναι ένα παλαιό όχημα που του έχουν κόψει την οροφή και για το οποίο έβαλε το χεράκι του, ένας απ΄τους κορυφαίους φανοποιούς στην Ελλάδα, Κώστας Κύρκος.

Να σημειώσουμε ότι, η εν λόγω εκπομπή κλείνει φέτος 13 χρόνια ενώ η ώρα μετάδοσης, την ερχόμενη Κυριακή είναι στις 13:15.


Δείτε φωτογραφίες από το γύρισμα με τα 6…. κομμένα αυτοκίνητα

Φωτογραφίες:

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011, 16:47