Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης Αυτοκινήτου ATHENS MOTORSHOW LIVE! 2009, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.
Περισσότεροι από 13.200 επίσημοι προσκεκλημένοι του πολιτικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού βίου της χώρας, στελέχη της αγοράς Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας και δημοσιογράφοι έδωσαν το παρόν στην εντυπωσιακή τελετή εγκαινίων.

Ο τεράστιος Φινλανδός οδηγός και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC Juha Kankkunen εγκαινιάζει την έκθεσηΑπό την εκδήλωση δεν έλειψαν οι λαμπερές παρουσίες του κόσμου της Μόδας, μεταξύ των οποίων η Εύη Αδάμ, η Νόνη Δούνια και η Χρυσάνθη Ντάφλα. Οι προσκεκλημένοι της έκθεσης στη συνέχεια παρακολούθησαν μια εντυπωσιακή, ατμοσφαιρική παράσταση από το καλλιτεχνικό σχήμα ZEN GARDEN και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα σημαντικότερα περίπτερα της έκθεσης και να συνομιλήσουν με στελέχη της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Athens motor show live χωρίς αιθέριες υπάρξεις δεν γίνεται…Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δύο παραστάσεις στη LIVE ARENA της έκθεσης, όπου επίσημοι προσκεκλημένοι και κοινό απόλαυσαν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή WRC Juha Kankkunen με το ιστορικό αγωνιστικό Lancia S4 Group B, τον 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή freestyle CHRIS PFEIFFER σε εντυπωσιακά stunts με την BMW F800R, τους Ιάπωνες Πρωταθλητές Drift TEAM ORANGE και μοναδικά stunts με μοτοσικλέτα από την ομάδα UK FMX. Παράλληλα, η ομάδα του PAUL SWIFT PRECISION DRIVING εντυπωσίασε το κοινό με οδήγηση δεξιοτεχνίας με TOYOTΑ Aygo.

Ο Chris Pfeiffer εντυπωσίασε στα… χορευτικά που έκανε με την BMW τουΤέλος, η BUGATTI VEYRON αντικαταστάθηκε από το μονοθέσιο της SUPERLEAGUE FORMULA RACING TEAM του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με κινητήρα V12 και 750 ίππων, το οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα στο Estoril, αλλά και το πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα Group B Lancia Delta S4 Group B των 600 ίππων.

Ο Juha Kankkunen πήρε… σκαλπ με την Lancia S4 Group BΗ έκθεση συνεχίζεται έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, με πολλά και διαφορετικά κάθε ημέρα θεάματα για τους επισκέπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή: 16:00-22:00
Σάββατο-Κυριακή: 10:00-22:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης