Από τις 23 έως και 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα έκθεση αυτοκινήτου, όπου αναμένεται να «παρελάσουν» όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς. Η εν λόγω έκθεση, αν και δεν θα είναι η διεθνής που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, θα είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα της εποχής και θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην επονομαζόμενη «Πράσινη Τεχνολογία», με την ξεχωριστή παρουσίαση υβριδικών, ηλεκτρικών και γενικότερα φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων και τεχνολογιών. Παράλληλα με την έκθεση στον εξωτερικό χώρο θα παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους της διεξαγωγής test drive των μοντέλων που τους ενδιαφέρουν και της παρακολούθησης επιδείξεων δεξιοτεχνίας.

Επίσης, σχεδιάζεται η παρουσίαση προγραμμάτων οδικής ασφάλειας σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς του χώρου. Φέτος και για πρώτη φορά καθιερώνεται ο θεσμός της «Τιμώμενης Χώρας», η οποία θα αλλάζει σε κάθε έκθεση, μέχρι της ολοκλήρωσης όλων των χωρών με κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων. Για το 2010 Τιμώμενη Χώρα είναι η Ιαπωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους εξωτερικούς χώρους θα δίνεται επίσης η δυνατότητα παρουσίασης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μόνο του επίσημου δικτύου των εισαγωγέων αντιπροσώπων. Μια σειρά ακόμη πολλαπλών εκδηλώσεων βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού και θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι η δημιουργία ενός εορταστικού κλίματος, αντίστοιχου των υψηλών προσδοκιών και των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού, αλλά και των εισαγωγέων αντιπροσώπων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης