O περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton δήλωσε ότι έχει ενθουσιαστεί που θα αντιμετωπίσει σε αγώνα του πρωταθλήματος τον Γερμανό οδηγό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής όλοι πια ξέρουμε ότι θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Felipe Massa- που και αυτός έχει ήδη αρχίσει να σκέπτεται την επιστροφή του!

 

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Lewis Hamilton θα βρεθεί σε αγώνα με τον Schumi μιας και ο Γερμανός εγκατέλειψε την F1 το 2006.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα της επιστροφής του Michael Schumacher στην Formula 1, αλλά οι σκέψεις μου παραμένουν στον Felipe και στην οικογένειά του, μετά το τρομερό ατύχημά του στην Ουγγαρία»

 

«Ο Michael είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους στην ιστορία του και ένας θρύλος της εποχής του . Θα είναι πραγματικά υπέροχο να αγωνιστώ μαζί του»

 

«Όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί την επιστροφή του στο  cockpit στο grand prix της Valencia  και δεν θα είναι μόνο φανταστικό να δει κανείς το επίπεδο ετοιμότητάς του αλλά θα είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ με ένα τόσο μεγάλο οδηγό σαν τον Schumacher για πρώτη μου φορά. Του εύχομαι να πάει καλά»

 

Ο επικεφαλής του φετινού πρωταθλήματος Jenson Button σχολίασε και αυτός με τη σειρά του την επιστροφή του Schumacher.

 

«Είναι δύσκολη η θέση του να επανέλθει. Είμαι χαρούμενος που δέχεται και αυτή την πρόκληση και είμαι πραγματικά περήφανος για αυτόν. Θεωρώ ότι είναι ακόμα νέος. Είναι 40 ετών και ακόμα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης